dobre ujęcie
dobre ujęcie
widze ze zbytnio komentujacych nie majakies uwagi , podpowiedzi ?
zdjecie oczywiscie z szuflady![]()
Ostatnio edytowane przez fotosc ; 30-09-2008 o 01:24
taki dobry sprzecik czy masz jakas extra lokalizacje ? jakim szklielkiem robione?
slowem komentarza to to ostatnie to mogles sobie darowac
Ta czapla na tym pienku mi sie podoba, ten perkoz dobry technicznie ale kompozycyjnie juz gorzej bo leb obrócil... obie foty troche za ciasno skadrowane dla mnie - przydaloby sie "jeszcze coś"Wiem wiem.... nie zawsze jest co
Edit: Kubaman
Ostatnio edytowane przez lec ; 30-09-2008 o 02:50
EOS 50D +BG-E2N+ EFS 17-85 IS | EF 50mm 1.8 II | CF8GB U4| LPro: Nova180AW
ani jedno ani drugie.... nie mozesz literalnie brac tego co napisalem i jako wzor stosowac na kazde zdjecie. Zdjecie zdjeciu nierowne. U mnie fotka nr 3 to po prostu zblizenie na ptaka ktory lecac zastygl na chwile w takiej formie. Jest to portret i dlatego jest tak skadrowany a nie inaczej.
wyedytowałem. lec to jet wątek fotosc i jego zdjęcia tu oglądamy. Taki dobry zwyczaj. Każdy może założyć swoją galerię.
i ok, ja nie chcialem juz kasowac zeby nie bylo ze sie wstydze swoich dziel, a zorientowalem sie o tym post factum jak przelecialem watek od poczatku...
Najbardziej autorowi zazdroszcze posiadania mozliwosci fotografowanai tak bogatej fauny. Mysle ze nie tylko ja![]()
zdjecia z 40d i robione jpg , z rawu mi nie podchodza zdjecia i za cholere nie pasuja mi z jpg-gu , nie pasuje mi ostrosc , chyba oddam do serwisu na przeglad , a wy co myslicie ? jak te zdjecia pasuja ?
nawet przy stojacym ptaku , mimo ze ostrosc pokazuje ze jest tam gdzie chce , potem na kompie mam problem ze znalezieniem
a te jest z 1d mrk II n
wg mnie są ok, przynajmniej te ostanie kormorany. Pytanie - upodobales sobie sytuacje w ktorych ptaszki cos wydalaja czy to przypadek ? :P