Pokaż wyniki od 1 do 10 z 352

Wątek: RF 100-500 f/4.5-7.1 L IS USM

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: RF 100-500 f/4.5-7.1 L IS USM

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To jest oczywiste że nie ale nie wszystkie produkty rządzą się tymi samymi prawami. Zupełnie inaczej wygląda sprawa w przypadku produktów popularnych a inaczej niszowych. Aparat czy obiektyw za 12 tyś to są zakupy zdecydowanie dla wybranych.
    no nie wiem - piszemy tu o prawach natury i ja myślę że te prawa dotyczą wszystkiego i gruba książka "ekonomia polityczna kapitalizmu" też nie robiła takiego rozróżnienia - bo to panie odwieczne prawa natury są i z prawami natury wygrać się nie da

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: RF 100-500 f/4.5-7.1 L IS USM

Cytat Zamieszczone przez mirror Zobacz posta
    no nie wiem - piszemy tu o prawach natury i ja myślę że te prawa dotyczą wszystkiego i gruba książka "ekonomia polityczna kapitalizmu" też nie robiła takiego rozróżnienia - bo to panie odwieczne prawa natury są i z prawami natury wygrać się nie da
    Oj nie tylko nie wchodźmy na takie wyżyny ogólności i praw rządzących kosmosem. Mowa o aparatach i tym, że to jednak nie to samo co gacie .... Ogólnie mówiąc bez tego pierwszego jakoś da się funkcjonować bez tego drugiego może być problem ...
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów