Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1954

Wątek: Canon EOS R5

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie filmuję ślubów, a ze znanych mi osób które to robią po początkowym zachłyśnięciu filmowaniem dslr wszyscy wrócili do kamer.
    W tej chwili jest taki dostęp do sprzętu, że każdy znajdzie coś dla siebie i czym mu wygodniej pracować - tak jak wyżej napisał kolega .
    tak czy siak na planie Avatarów nowych już robią R5, ale może oni się nie znają

Wczorajszy pierwszy mecz kosza z R5. Prawie wszystko 105mm F/1.4 ISO 1000 1/1600s

Widowisko marne, że najlepsze były cheerliderki, nie było co fotografować. Same cegły z dystansu.

Podtrzymuje co pisałem wcześniej. Śledzenie przy zdjęciach seryjnych jest bardzo trudne przy pokazie slajdów w wizjerze.
    Śledzenie za łatwo "odkleja się" od obiektu i przeskakuje na inny.

Cały czas pracujący aparat grzeje się i jest nieprzyjemny w dotyku. Mało komfortowe. Zimą na pewno będzie przyjemniej w plenerze
    Tu brakuje prostej funkcji: Wybudzania po przyłożeniu do oka, uśpienie przy odsunięcie od oka.

Przy zdjęciach sportowych jest jeszcze jedna wada, zagęszczenie pikseli powoduje, że trzeba schodzić z czasami. Robiłem na 1/1600s mimo to niektóre fotki mam lekko poruszone.
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 27-08-2020 o 14:31
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów