Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1960

Wątek: Canon EOS R5

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    EOS R5 wygląda jak na razie ok, ale niezależne testy tak na prawdę pokażą czym jest.
    Tym niemniej Canon wrócił do gry w rozwoju technologii ML.

Ciekaw jestem :
    1.
    Jak w sensownych testach wypadnie stabilizacja
    Sensownych czyli np. https://www.dpreview.com/reviews/sony-a7-iii-review/7
    Może doczekam że nie będę targał statywu, 45 Mpix, dobra stabilizacja, (oby) dobre DR przy wyższych ISO i małe szumy, ....
    2.
    Jak wygląda programowanie przycisków i czy są programowane zestawy ustawień chwilowych

Już teraz mam 2 pretendentów do poprawy w R5 MK2 : aku i przegrzewanie w 4K, ..?
    No ale jeśli ktoś nie jest fanem filmowania, zapasowe aku zawsze w kieszeni, ..., można, mi by te dwa ".." zbytnio nie przeszkadzały

jp
    a jak ma wypaść znaczy jaki czas na jakiej ogniskowej będzie dobry? widziałem film na którym facet pokazywał zdjęcie na 1/4s (chyba bo słabo zapamietałem więc mogę się mylić) ale dość szeroko było - to nie jest jakiś wybitny wyczyn chyba że ten korpus robi to w trzęsacych się rączkach za każdym razem

jeszcze dużo wody upłynie wiśle zanim stabilizacja utrzyma aparat przez minutę więc ja statywu raczej się nie pozbędę

aparat ma wyglądać jak aparat i działać jak aparat (np. mieć af-on)
    aku, przegrzewanie ogolnie to niewiele zmieni (może dla bardzo konkretnych zastosowań) - a w wersji II zawsze coś mogą obciąć już kombinują co
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 11-07-2020 o 22:22

Uprawnienia umieszczania postów