Pokaż wyniki od 321 do 330 z 1954

Wątek: Canon EOS R5

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Czyli zakładając na chwilkę, że jestem zawodowcem i "fotografuje, czyli mam od jakiegoś czasu"
    tzn, że z automatu dokonam w przyszłości zakupu kolejnego aparatu każdej marki, którą posiadam ??? Kiedyś miałem Zenita i jesteś pewien , że przez następne dekady wybierałbym tylko aparaty tego producenta bo swego czasu był "najpopularniejszy" ???

Podpowiem.

Zawodowca stać na to, aby na każdym zleceniu używać innego sprzętu innego producenta. Są wypożyczalnie sprzętu, jak również magazyn w którym może wybrać dowolny system pod dane zlecenie (za które płaci klient).
    Wzorcowy przykład czepiania się i udawania, że nie wiadomo o co chodzi. Tak, na pewno zawodowiec focący kiedyś Zenitem będzie wierny i dziś będzie focił cyfrowym Zenitem z gwintem M42, bez AFu. Sarkazm off.
    Co do wypożyczania - zgoda. Jak ktoś foci Canonem, to może wypożyczyć Hasela. Ekonomia rządzi. Co nie zmienia faktu, że na co dzień używa Canona. Tylko jak za dzień pracy Haselem płaci sie ponad 2 tys zł to okazuje się, że klientowi wystarcza Canon 5Dsr. To tak na marginesie.

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Czy Wam właściciel forum dopłaca za takie bicie piany? Przecież to o czym piszecie, pisaliście już 1000 razy. Nie znudziło się jeszcze? Zaraz będzie kolejne 5 stron jałowej dyskusji, a co to wszystko ma wspólnego z R5?
    Masz racje, ja zaprzestaje tej dyskusji, o i tak z mojej wypowiedzi wyciagane jest to co mało istotne, a jej sens umyka.
    Nie chcę moderować sam siebie, może akustyk czy kolekcjoner posprzątają, wydzielą, przeniosą.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 08-03-2020 o 16:27

Uprawnienia umieszczania postów