Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1954

Wątek: Canon EOS R5

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez mkamelg Zobacz posta
    Jeżeli masz problem ze zrozumieniem słowa pisanego, to obejrzyj to sobie:

https://tinyurl.com/eos5dsr

Jeśli już to zrobiłeś, to możesz mnie i innych forumowiczów przeprosić publicznie za swoją niewiedzę.
    Nie mam z tym problemu, przepraszam publicznie za swoją niewiedzę.

MZ - warto choć wspomnieć o tym, DOF wyłączyłeś wcześniej (ta informacje jest dopiero w filmie). Nigdy nie miałem tego problemu bo aparat zawsze chowam do torby z podpiętym obiektywem i raczej nie widzę u siebie możliwości , aby DOF czegoś dotykał, bo aparat chowa się cały , włącznie z obiektywem pomiędzy zakładkami w torbie. Problematyczne jest raczej to, że masz ustawione zakładki w torbie w dość niespotykany i niestandardowy sposób, który wymusza wciśnięcie guzików na przodzie aparatu. Na podobnej zasadzie możesz od razu obwinić producenta aparatu fotograficznego, że wyjmując aparat z torby odblokował Ci się zatrzask mocowania obiektywu (który następnie wypiął się i spadł na np. na chodnik) bo... dotykał przegrody w Twojej torbie, albo że przycisk spustu aparatu dotykał ścianki torby i bez Twojej wiedzy i zgody migawka została wyzwolona 200.000 razy i w związku z tym żądasz wymiany aparatu na nowy.

Twoje zakładki w torbie - kadr z filmu.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	torba.JPG
Wyświetleń:	160
Rozmiar:	56,6 KB
ID:	4895
    Ostatnio edytowane przez candar ; 07-08-2020 o 16:40
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów