Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1960

Wątek: Canon EOS R5

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez totamten Zobacz posta
    Teoretyczne msz rację, ale takie czasy, że każdy koncern zostawia sobie "cóś pięknego na zaś", by kiedy go konkurencja przyciśnie do muru dać aktualizację, albo sprzedać w kolejnym "marku", a analityk i projektant, któryś Ty byś zwolnił, dostali sowitą premię. Microsoft po dwóch tygodniach nie pozwoli ci wrócić z W11 do W10, dla zachowania możliwości wlewania do komputera reklamowego szajsu, osławiony otwarty bagnet Sony ogranicza pełny klatkaż i szybkość AF przed szkłami nie natywnymi, o Canonie napisałeś, najlepszy proszek, który się stał jeszcze lepszy, itd, itp... Dziś możesz kupić (nie tanio) to co ci dajemy, albo.. albo nie masz nic... Smutne, ale wola i potrzeby się nie liczą. Świat należy do dyletantów (to ja), niewymagających i średnio wymagających amatorów, znawca, to wróg systemu!
    czyli twierdzisz że firma świadomie (bo analityk dostał premię) utrudnia dostęp do możliwości korpusu który jest reklamowany tymi możliwościami? no nie wierzę żeby nasz ulubiony producent stosował takie chłyty co do otwartości bagnetu u konkurencji i optyki niezależnej to tyko potwierdzenie że wszędzie trawa jest podobnie zielona - nie czuję się znawcą po prostu za coś zapłaciłem i chcę tego użyć - tak po prostu bez sięgania prawą ręką do lewej kieszeni
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 14-06-2025 o 17:05
    EOS 3, 5D, R5

Uprawnienia umieszczania postów