Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
Ileż to jadu i bólu D w tych Twoich wypowiedziach. Po co Ci to chłopie. Myślisz że jakimś tam komentarzem wpłyniesz na Korporację w Japonii? Zluzuj trochę, bo jedyne z czym się kojarzysz to własnie z takim tanim fotoziutem co tylko narzeka ( sorry )

Co do tematu. To tak Cię boli Canon i jego zacofanie to powiedz mi gdzie był Panas i Sony przed powstaniem ML? Jak Canon zrobił chociażby 5d a później 5dII to co oferowali Twoi liderzy ? Zdajesz sobie sprawę jak C pchną fotografie cyfrową do przodu i ile im dziś zawdzięczasz? Ile kasy zarobili na tym? Ja rozumiem, że dziś dla Ciebie dziś Panaś to ochh o achhh, ale szacunku trochę do firmy by wypadało mieć. Zwłaszcza na tym forum.
Daj spokój, ktoś ma kompleksy które pokazuje... i tyle.

Bardzo sobie chwalę serię zarówno 1D jak i 5D, miałem wiele przyjemności z używania tych aparatów, zrobiłem sporo fajnych zdjęć.

Canon (z różnych powodów) "przespał" początek rozwoju technologii ML, zaczyna nadrabiać.
Mam wątpliwości czy szybko w tej technologii wróci do pozycji jaką zajmował w lustrzankach, ale dobrze by było aby był w czołówce.

jp