Strona 43 z 181 PierwszyPierwszy ... 3341424344455393143 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 1960

Wątek: Canon EOS R5

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon EOS R5

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    @Jacek_Z - pokaż mi, w którym miejscu napisałem, że Sony jest LEPSZE od Canona ??? No litości, trochę obiektywizmu. .
    Naprawdę nie zdajesz sobie sprawy z wydźwięku wręcz już dziesiątek Twoich postów? Tu już wiele osób dostaje szału jak czyta kolejny wpis o ML Sony. Idą raporty, ludzie obarczają cie odpowiedzialnością (a właściwie mnie, że cie nie banuje) za spadek czytelnictwa forum, podobno tu canoniarze czują sie coraz gorzej. Sądzę, że np Eberloth i inni krytykują Twoje zdjęcia, a tak naprawdę po prostu przenoszą swoje niezadowolenie z jednego wątku (technicznego) na drugi, zdjęciowy i się czepiają gdzie tylko cie widzą.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 30-05-2020 o 02:11

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Naprawdę nie zdajesz sobie sprawy z wydźwięku wręcz już dziesiątek Twoich postów? Tu już wiele osób dostaje szału jak czyta kolejny wpis o ML Sony. Idą raporty, ludzie obarczają cie odpowiedzialnością (a właściwie mnie, że cie nie banuje) za spadek czytelnictwa forum, podobno tu canoniarze czują sie coraz gorzej. Sądzę, że np Eberloth i inni krytykują Twoje zdjęcia, a tak naprawdę po prostu przenoszą swoje niezadowolenie z jednego wątku (technicznego) na drugi, zdjęciowy i się czepiają gdzie tylko cie widzą.
    Ok, spoko. Żartujemy ze wszystkiego poza Canonem.
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Prawda chyba leży "gdzieś pomiędzy".

Niektórzy uczestnicy tego forum zachowują się jak "talibowie" firmy.
    Tylko nasz "bóg" jest prawdziwy, nasi to partyzanci a ich to bandyci, tylko nasze ... itd.

Według mojego przyjaciela (psycholog) to się na tym forum uspokoi gdy R5 zostanie uznany przez naszą i ich społeczność za najlepszy ML na świecie.

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 30-05-2020 o 08:33
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Według mojego przyjaciela (psycholog) to się na tym forum uspokoi gdy R5 zostanie uznany przez naszą i ich społeczność za najlepszy ML na świecie.

jp
    To miło wiedzieć, że sytuacja na forum jest na bieżąco konsultowana z psychologiem. Nie wiem jednak, czy wobec przebywających tu namiętnie (zamiast na KKM) miłośników Sony nie byłaby bardziej wskazana opieka psychiatry.

Co zaś do podawania ceny R5 przez digital24 wynoszącej 30.000 PLN, to równie dobrze można zaproponować cenę 50.000. I nie będzie to miało żadnego odniesienia do ceny, która zafunkcjonuje w rzeczywistości.

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Co zaś do podawania ceny R5 przez digital24 wynoszącej 30.000 PLN, to równie dobrze można zaproponować cenę 50.000. I nie będzie to miało żadnego odniesienia do ceny, która zafunkcjonuje w rzeczywistości.
    Ta cena dotyczy R5 bez podania żadnych danych specyfikacji dotyczących jakości i ilości Mpix użytej matrycy (coś pomiędzy 30 a 60 Mpix, czyli średnio wychodzi 45 Mpix). https://www.usa.canon.com/internet/p...-lenses/eos-r5

Cena zapewne ulegnie szybkiej zmianie po podaniu wielkości matrycy oraz jej testach
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Kolejny link z (_._).

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

To wygląda jak klepsydra honorowego samobójstwa

jp

PS
    Przynajmniej darmowa dostawa
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 30-05-2020 o 09:52
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    To wygląda jak klepsydra honorowego samobójstwa

jp

PS
    Przynajmniej darmowa dostawa
    czyjego bo się zgubiłem - naprawdę myślisz że R5 będzie tak wyceniony? myślisz że nasza ulubiona firma zrobi sepuku - chyba nie ma powodu nadal jest największym producentem aparatów.
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 30-05-2020 o 11:15

Pełne uzależnienie

biznes jak zwykle w swojej najlepszej formie

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Spokojnie w DxO już przegrał z a7 i d800.

Strona 43 z 181 PierwszyPierwszy ... 3341424344455393143 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów