Oczywiście fakt, że wstawiłem wcześniej nieostre zdjęcie sowy całkiem Ci umknął. Nie chcesz zrozumieć, że przy zdjęciach ruchomych obiektów AF i dobiegaczka łącznie z FPS powodują, że przy braku światła nie da się zrobić ostrych zdjęć w 5D II.
A ostre zdjęcie z D-D Hel wykonane w sloneczny dzień podczas idealnej pogody i dynamicznej akcji na polu bitwy dałem celowo ponieważ nieco niżej piszesz, że nie potrafię obsłużyć AF w 5D II.
?
Przecież cały czas piszesz, że AF w 5D II jest taki doskonały!
O matulu...
Wiesz co to jest papierowa GO i co oznacza łapanie przez za dużą ramkę punktu AF w innym miejscu niż wybrane ????
No tak. Szybkość LV w 5D II faktycznie rozwala system.
No jasne. Jesteś zapewne jedyną osobą w tym wątku, która jako jedyna opanowała AF w 5D II.
???
Przecież Twoim zdaniem AF w 5D II jest taki doskonały!
A potrafisz czytać że zrozumieniem opinie moje i innych osób w tym wątku, które 5D II wykonały ponad 250.000 zdjęć (tyle ja zrobiłem) w różnych warunkach i w różnym oświetleniu oraz przy braku światła?
I możesz przy okazji nie obrażać przy okazji innych użytkowników 5D II wypowiadających się w dyskusji, twierdząc, że przez cały czas użytkowania nigdy nie opanowali ustawień AF w 5D II ?
Twoje testy zostawiam pod osąd innych czytających ten wątek.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka