134 !!!
134 !!!
Dla mnie również... Jak tylko zobaczyłem to zdjęcie w puszcze odrazy pomyślałem będzie super, natomiast żona najbardziej się bała właśnie tego zdjęcia, ze zostanie skrytykowane za pozowanie.
Wczorajsze zdjęcia, są pierwszymi z których żona jest bardzo zadowolona i uważam że wyszła najlepiej jak dotąd.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Pezet85 ; 07-01-2021 o 11:40
Hohoho, zaczęliście jako naśladowcy Candara, a skończycie jako Wantucha (tu powinno być przymrużone oko i szelmowski uśmiech, ale gdzieś mi się emotikony podziały). Pokombinuj jeszcze ze światłem z boku, z góry i dołu (niekoniecznie wszystko na raz) jako kontrą, będziesz mógł przygaszać lub rozpalać segmenty kadru. Gdybyś miał kontrę, to z cienistym brzuszkiem byłoby też OK.
Cześć,
Dawno mnie tu nie było. Twoje wycyzelowane próby ze sztucznym światłem mnie nudzą więc głosuję na 127. Mniej techniki a więcej emocji i zastanych chwil. Działaj dalej. Pozdrowienia.
Dzięki za podpowiedzi( te zdjęcia z framugą drzwi były ze srebrną blendą jako doświetlenie )... a tak odbiegając od tematu może jestem nie kumaty, ale o co chodzi z tym Wantuchem ?
Hej,
fajnie że wpadleś i dzięki za opinie... ostatnie zdjęcia są bez sztucznego światła
.
To na koniec dzisiejszego dnia, ostatnie 2 fotki z wczorajszych testów RP'ka.
137.
138.
![]()
[QUOTE=Pezet85;1419046]Dzięki za podpowiedzi( te zdjęcia z framugą drzwi były ze srebrną blendą jako doświetlenie )... a tak odbiegając od tematu może jestem nie kumaty, ale o co chodzi z tym Wantuchem ?
Wacław Wantuch, artysta fotografik, który w swojej twórczości kreuje specyficzny nastrój i "bezstrój"?
137 !
To teraz sesja z żoną w której nie patrzy się non stop na aparat i śledzę watek z ciekawością dalej
p.s Jak już ma patrzeć, to w Twoją stronę, przenikliwym wzrokiem za Ciebie a nie w obiektyw.
Powiedz jak Ci się podoba jazda próbna RP? i pełną klatką zarazem?