Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
Rozwiń proszę co chciałeś tym opisem przekazać ? Że smerf czy że podkreślasz fakt bycia amatorem? No przecież to bez sensu jest. "Wersja cz.b. ma świadomie dodaną niebieską tinte w warstwie "czarno biały" Świadomie? No nie świadomie. Widziałeś kiedyś niebieskie czarnobiałe zdjęcia ?
Zdjęcie całkiem niezłe, przemyślane, bez sensu podzielone na kolor i BW z niepotrzebnym opisem głupiego experymentu.
Zrobiłeś coś fajnego i całkiem ciekawego, nie dopisuj bezsensownych komentarzy do tego.
Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
Rozwiń proszę co chciałeś tym opisem przekazać ? Że smerf czy że podkreślasz fakt bycia amatorem? No przecież to bez sensu jest. "Wersja cz.b. ma świadomie dodaną niebieską tinte w warstwie "czarno biały" Świadomie? No nie świadomie. Widziałeś kiedyś niebieskie czarnobiałe zdjęcia ?
Zdjęcie całkiem niezłe, przemyślane, bez sensu podzielone na kolor i BW z niepotrzebnym opisem głupiego experymentu.
Zrobiłeś coś fajnego i całkiem ciekawego, nie dopisuj bezsensownych komentarzy do tego.
Kilka komentarzy wcześniej była mowa o kontrastowych zdjęciach które były spowodowane że źródło światła było zbyt blisko osoby. Te zdjęcia zostały zrobione również z bardzo bliskiej odległości tyle że źródło światła nie było ustawione bezpośrednio na modela i to był mój eksperyment, ponieważ wcześniej nie miałem możliwości tak ustawić modyfikatora.
To że jestem amatorem i robię to z czystej przyjemności chyba już wiadomo i można to stwierdzić na podstawie dodawanych zdjęć.
Dziękuję że doceniłeś moją pracę i obiecuję że następnym razem nie będę się już rozpisywał na temat wykonanych zdjęć.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka