242.
Załącznik 6560
242.
Załącznik 6560
Ostatnio edytowane przez Pezet85 ; 18-07-2021 o 12:35
Bardzo lubię ten wątek, od 225 profesjonalne zdjęcia, zaczęło się robić naprawdę ciekawie ale od teścia zdjęcia jakby takie od niechcenia, modelka wspaniała, teściu ma potencjał ale czegoś wg mnie zabrakło. 236-238 fajne ale może warto by było trochę uśmiechu wprowadzić na tych zdjęciach
@Tom77 bardzo mi miło że lubisz odwiedzać mój wątek, mam nadzieję że kolejne zdjęcie będą jeszcze lepsze choć ostatnio naprawdę zaczyna brakować czasu na przyjemności.
Z teściem trafiłeś prosto w 10'ke, masz nosa. To była akurat tak chwila że wpadł niezapowiedzianie jak działałem z żoną i stwierdził że on też chce. Więc jakby nie było zdjęcie zrobiłem trochę od niechcenia
.
Mam na niego pomysł ale nie przy świetle dziennym tylko przy użyciu błysku...coś napewno z nim ogarnę.
Ps. Fajnie że wpadacie i dajecie jakiś feedback. Pozdrawiam
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
@Tom77 no powiem szczerze że oglądając zdjęcia sprzed około 1.5 roku muszę stwierdzić że nie wyglądało to dobrze :-).
245.
246.
![]()
@totamten zgadzam się z Tobą w temacie tych 2 zdjęć które wymieniłeś... miałem do nich trochę obiekcji ale żona cisnęła że jej się bardzo podobają i żeby je dokończyć. To liśćmi palmy, generlanie miało być trochę inne, liść miał wchodzić na twarz no ale nie wyszło.
W sumie to fajnie że też zaczynam zauważać zdjęcia które w żaden sposób się nie wyróżniają.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Pezet85 ; 12-08-2021 o 12:32