Pokaż wyniki od 1 do 10 z 819

Wątek: [ Pezet85 ] - portrety

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: [ Pezet85 ] nauka portretu

Cytat Zamieszczone przez Pezet85 Zobacz posta
    Dzisiaj pobawiłem się trochę światłem, na boom założyłem deep octa 80 cm z gridem i podwójnym dyfuzorem i ustawiłem przed głową modela prostopadle do stołu ( od dołu była blenda).
    To była moja pierwsza taka próba i jestem świadomy że światło jest dość kontrastowe bo brakło trochę wysokości w domu .
    Wersja cz.b. ma świadomie dodaną niebieską tinte w warstwie "czarno biały"

90.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_9992.jpg
Wyświetleń:	14
Rozmiar:	1,01 MB
ID:	5185Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_9992 cz.b_.jpg
Wyświetleń:	12
Rozmiar:	886,0 KB
ID:	5186
    Rozwiń proszę co chciałeś tym opisem przekazać ? Że smerf czy że podkreślasz fakt bycia amatorem? No przecież to bez sensu jest. "Wersja cz.b. ma świadomie dodaną niebieską tinte w warstwie "czarno biały" Świadomie? No nie świadomie. Widziałeś kiedyś niebieskie czarnobiałe zdjęcia ?
    Zdjęcie całkiem niezłe, przemyślane, bez sensu podzielone na kolor i BW z niepotrzebnym opisem głupiego experymentu.
    Zrobiłeś coś fajnego i całkiem ciekawego, nie dopisuj bezsensownych komentarzy do tego.

Początki nałogu Awatar Pezet85

Domyślnie Odp: [ Pezet85 ] nauka portretu

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Rozwiń proszę co chciałeś tym opisem przekazać ? Że smerf czy że podkreślasz fakt bycia amatorem? No przecież to bez sensu jest. "Wersja cz.b. ma świadomie dodaną niebieską tinte w warstwie "czarno biały" Świadomie? No nie świadomie. Widziałeś kiedyś niebieskie czarnobiałe zdjęcia ?
    Zdjęcie całkiem niezłe, przemyślane, bez sensu podzielone na kolor i BW z niepotrzebnym opisem głupiego experymentu.
    Zrobiłeś coś fajnego i całkiem ciekawego, nie dopisuj bezsensownych komentarzy do tego.
    Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    Kilka komentarzy wcześniej była mowa o kontrastowych zdjęciach które były spowodowane że źródło światła było zbyt blisko osoby. Te zdjęcia zostały zrobione również z bardzo bliskiej odległości tyle że źródło światła nie było ustawione bezpośrednio na modela i to był mój eksperyment, ponieważ wcześniej nie miałem możliwości tak ustawić modyfikatora.
    To że jestem amatorem i robię to z czystej przyjemności chyba już wiadomo i można to stwierdzić na podstawie dodawanych zdjęć.
    Dziękuję że doceniłeś moją pracę i obiecuję że następnym razem nie będę się już rozpisywał na temat wykonanych zdjęć.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów