285 - IMHO strasznie razi ta jasna skór czoła, gdzie się skupiło światło; próbowałeś świecić bardziej od przody niż z góry?
Żeby klimat dorównał ciasteczkom to jeszcze potrzebne bicz, błyszczące ubranko, jakiś wybuch i "miau" na koniec. Wesołych świąt!!!
To jedna z moich ulubionych scen z tego filmu.
Ostatnio edytowane przez Leon007 ; 23-12-2021 o 14:27
Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz
@totamten dzięki, doceniam![]()
@Bangi to jest mój ulubiony setup oświetleniowy i uważam że najładniej mi się z niego światło układa a co do pkt na czole to nie zwróciłem uwagi...
@Leon007 dzięki i również Wesołych Świąt... błyszczące ubranko jest a z biczem nie zaryzykuje bo byloby to zbyt niebezpieczne dla mnie
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Pezet85 ; 23-12-2021 o 15:14
289 najbardziej mnie przypadła do gustu.
Na innych biała wstążka rozprasza uwagę, ale zdjęcia miłe w odbiorze.
Gratulacje, większość to profeska i przyciągające wzrok zdjęcia, 289 faktyczne się wybija. Jednak w mojej opinii 288, 290, 291, 295 dłonie i wstążka, to o jeden most za daleko, modelka to dziecko a nie smukła szczupła młoda kobieta, wydaje mi się że zabierają w projekcji postaci zbyt wiele. Ciekawy pomysł na słodziutkie, zharmonizowane tony i kolory, zwłaszcza seria "a'la sepia" robisz fajne, wyraziste, ale nie przesadnie oczy, ale przepraszam, mam "fijoła" na punkcie proporcji i mam wrażenie że dłonie w okolicach twarzy wyszły... za duże, a kokardka zjada temat, ale ogólnie przyznaję masz wielką wprawę w zdejmowaniu portretów!
Bardzo mi miło czytać Wasze opinie i za każdym razem kiedy je komplementujecie jaram się jak dziecko.
Co do dłoni rzeczywiście masz rację ale muszę Ci powiedzieć, że Ania jak na 11 letnią dziewczynkę miała naprawdę duże dłonie i stopy...![]()
Generlanie Ania zrobiła niesamowitą robotę, umiała świetnie zagrać emocje a najlepsze, że ją to mega cieszyło. Pierwszy raz miałem do czynienia z tak pozytywnie nastawioną dziewczynką.
Muszę też pochwalić moja małżonkę, bo niby razem bylismy po sukienki w galerii, ale to ona je wybierała.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Dla mnie kadry bardzo na tak, ale napiszę to o czym w zasadzie pisałem poprzednio - światło, wg mnie musisz jeszcze pokombinować trochę i popróbować innych setup-ów. Ta wstążka też tak ją odbieram + dla mnie trochę za ciemne tło, a widać, że masz fajne tła. Tak jakby brakowało trochę balansu między modelem a tłem (tło za ciemne).
To oczywiście wszystko IMHO.
Najfajniejsze jest 293.
Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz