Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Soft z 30d

Coś już napisał Awatar mientki
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie Soft z 30d

Czy w pudełku z body 30d powinien być Adobe PS Elements ? U mnie nie było. Producent nie daje tj. np. z 300d czy płytka gdzieś się zapodziała u sprzedawcy?
    Canon eos 30d, 300d, EF 17-40 L, EF-S 18-55 mm, EF 50 mm f/1.8, Sigma 70-300 mm APO, CF 256, CF 1024, EX 550 + T1
    www.tucki.pl

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mientki
    Czy w pudełku z body 30d powinien być Adobe PS Elements ? U mnie nie było. Producent nie daje tj. np. z 300d czy płytka gdzieś się zapodziała u sprzedawcy?
    Do 30D Canon nie daje żadnego softu poza swoim, tak więc Adobe PS Elements nie powinno być w zestawie :-) Standardowo jest:
    • Canon EOS Solution Disk 12
    • EOS Utility
    • ZoomBrowser EX
    • Remote Capture
    • Digital Photo Professional 2.1
    A swoją drogą to Canon z każdym modelem dołącza co raz bardziej zubożony zestaw softu. Pamiętam, że z D60 dostałem PS'a 5.0 LE :-) :-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

U mnie nic takiego nie było. Na pudełku też nie ma jakiejkolwiek informacji, że powinno w środku być.
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peri Noid
    U mnie nic takiego nie było. Na pudełku też nie ma jakiejkolwiek informacji, że powinno w środku być.
    Niestety potwierdzam.

Uprawnienia umieszczania postów