Czy w pudełku z body 30d powinien być Adobe PS Elements ? U mnie nie było. Producent nie daje tj. np. z 300d czy płytka gdzieś się zapodziała u sprzedawcy?
Czy w pudełku z body 30d powinien być Adobe PS Elements ? U mnie nie było. Producent nie daje tj. np. z 300d czy płytka gdzieś się zapodziała u sprzedawcy?
Canon eos 30d, 300d, EF 17-40 L, EF-S 18-55 mm, EF 50 mm f/1.8, Sigma 70-300 mm APO, CF 256, CF 1024, EX 550 + T1
www.tucki.pl
Do 30D Canon nie daje żadnego softu poza swoim, tak więc Adobe PS Elements nie powinno być w zestawie :-) Standardowo jest:Zamieszczone przez mientki
A swoją drogą to Canon z każdym modelem dołącza co raz bardziej zubożony zestaw softu. Pamiętam, że z D60 dostałem PS'a 5.0 LE :-) :-)
- Canon EOS Solution Disk 12
- EOS Utility
- ZoomBrowser EX
- Remote Capture
- Digital Photo Professional 2.1
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
U mnie nic takiego nie było. Na pudełku też nie ma jakiejkolwiek informacji, że powinno w środku być.
Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)
Niestety potwierdzam.Zamieszczone przez Peri Noid