oj fajnie. Nie powiem, zęby jakieś arcydziełaale w temacie i na równym poziomie. Przyjemnie zastanowić się nad głosowaniem. Niestety wydaje mi się, że zbyt łatwo odgadnąć autorów. Wenio - jeśli to cyfra, to BEW ci się udało (thorin ma za friko
)
oj fajnie. Nie powiem, zęby jakieś arcydziełaale w temacie i na równym poziomie. Przyjemnie zastanowić się nad głosowaniem. Niestety wydaje mi się, że zbyt łatwo odgadnąć autorów. Wenio - jeśli to cyfra, to BEW ci się udało (thorin ma za friko
)
ale oba zdjęcia robione cyfrą (jesli thorin nie zmienił planów) - na dodatek wszystko MOJĄ cyfrą![]()
![]()
Nie zebym sie czepial, ale ktos zapomnial skasowac exifa.
nie zebym sie czepial ale obie fotki zostaly wykonane zestawem 300d + 28-75, lens moj, body Venia dla scislosci, wiec naprawde exif jest ostatnia rzecza kpo ktorej mozna dochodzic autora fotki![]()
EDIT:
cieszy mnie ze foty nie sa odebrane jako gnioty, sam na poczatku myslalem o wrzuceniu czegos w b&w bo tylko to w stanie jestem obroic u siebie domu dlatego zaproponowalem Veniowi wlasnie taki styl fotek, wyszlo na to ze obaj mielismy do dyspozycji cyfre i obaj zrobilismy portrety meskie, co akurat bylo porpozycja Venia, podoba mi sie to bo byla to chyba moja pierwsza sesja z osobnikiem plci brzydkiej, zabawa i mozliwosc sprawdzenia sie w nowej roli przednia jak dla mnietymbardziej ze Sonda jak narazie nie wskazuje jakiegos specjalnie pewnego zwyciezcy wiec moze byc ciekawie
![]()
pozdrowienia dla komentujacych i uczestniczacych![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez thorin ; 13-06-2006 o 01:14
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
wybieram #2 - za to pozytywne spojrzenie ;-)...