łoo kurde co sie bedenudy... bo tylko nauka i nauka a focenia mało. Thorin wyzywam cie padalcu !!
hmm temat? Myśle ze cos z portretów bo to twoja działka ale ty ustalasz konkrety.
łoo kurde co sie bedenudy... bo tylko nauka i nauka a focenia mało. Thorin wyzywam cie padalcu !!
hmm temat? Myśle ze cos z portretów bo to twoja działka ale ty ustalasz konkrety.
co to bedzie, co to bedzie :-o
portret vs komunia!
analog vs cyfra!
![]()
hehehehe... ;-) Spoko, w IVRP taki "mezalians" jest zupełnie normalny :-)Zamieszczone przez pazurek
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
za tą komunie masz w papeZamieszczone przez pazurek
![]()
a co do analoga to thorin dobrze wie ze na mojego trabanta moze liczycwkoncu parukrotnie porzyczałem mu
![]()
tak to jest jak we wsi inernet ukradno...
widze cos ciekawego sie porobilo, Venio sie chce ze mna pojedynkowac, dyshonorem byloby rekawicy nie podniesc, ale zainteresowany jak zwykle dowiaduje sie ostatni, o peemce informujacej o watku nie bede juz wspominal bo dowiedzialem sie od Venia osobiscie
wypominaj wypominaj, tamrona zobaczysz jak swinia ksiezycZamieszczone przez Venio
hymmm widze ze juz mi wybieraja metode foceniaZamieszczone przez ripek
spokojnie spokojnie panowie jeszcze jeden battle nieskonczony a juz zabieracie sie do drugiego...
Listen up Nigger !
pisze wlasnie z nieswojego kompa, mam nadzieje ze jak jutro wroce do domu to cywilizacja bedzie osiagalna. Coz tu ustalac Man, portret jaki jest kazdy widzi, niech wygra lepszy. Niestety z powodu zaczynajacej sie sesji musze prosic o pare dni na dogranie terminu, niestety Venio nie kazdy sie nudzi
pozdro
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ty tak juz nie dogaduj, bo zaraz ktos ciebie wyzwie i bedzie
sztuka vs szrot!
semi pro vs amateur! :P
I polegniesz...![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Batle śmatle. Wyzwac i tak mnie nie wyzwie nikt bo niby na co. Uciekajace ptaszki, zwiedniete kwiatki i motylki makro juz sie przejadly a tematow z wyzszej polki typu "artystyczne zdjecie niczego" sie nie podejmuje. :P
Proponuje "autoportrety ze statywu na lace bladym switem" :PZamieszczone przez pazurek
A moga byc bez glowy?
Ja bym tam wolal w sumie temat "cudze zony nago"... ale nie wiem czy sie TYJUZWIESZKTO zgodzi![]()
Ten temat jest przeciez zarezerwowany dla pojedynku z tyjuzwieszkimZamieszczone przez pazurek
Proponuje cos na czasie, np.: "Nie."
Ale moze nie zasmiecajmy juz watka kolegom - w swoim czasie zalozy sie wlasny![]()