Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Leasing sprzętu, w jakm banku, czy ma sens?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie Odp: Leasing sprzętu, w jakm banku, czy ma sens?

Tak na szybko, to masz np. sklep digital24.pl , który ma w ofercie leasing sprzętu foto lub cyfrowe.pl z ofertą w innym banku. Sądzę, że tam najwięcej wyjaśnią. Sorry, za wcześniejszy wpis, ale takie pytania tutaj zazwyczaj kończą się podobnie.

Domyślnie Odp: Leasing sprzętu, w jakim banku, czy ma sens?

Oglądałem właśnie te Cyfrowe.pl i tam jest rzeczywiście PKO Leasing i jakiś Grenke Leasing - ten jest też właśnie w tym Digital24. Tylko w takim wypadku muszę kupić w jednym z tych dwóch sklepów, bo oni to chyba tylko załatwiają jak się kupuje. No chyba, że ewentualnie bezpośrednio zapytam w tych leasingach. Tylko w życiu nie słyszałem o takiej firmie jak Grenke. Nawet nie wiem jak to wymawiać. Fajnie by było chyba porównać ze 2 oferty.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Leasing sprzętu, w jakim banku, czy ma sens?

Cytat Zamieszczone przez michalcichy Zobacz posta
    Oglądałem właśnie te Cyfrowe.pl i tam jest rzeczywiście PKO Leasing i jakiś Grenke Leasing - ten jest też właśnie w tym Digital24. Tylko w takim wypadku muszę kupić w jednym z tych dwóch sklepów, bo oni to chyba tylko załatwiają jak się kupuje. No chyba, że ewentualnie bezpośrednio zapytam w tych leasingach. Tylko w życiu nie słyszałem o takiej firmie jak Grenke. Nawet nie wiem jak to wymawiać. Fajnie by było chyba porównać ze 2 oferty.
    Brałem leasingi na kamery i inny sprzęt w Greneke - wszystko ok. - właśnie przez cyfrowe.pl. Sprzęt elektroniczny leasinguje też Idea. Pamiętaj że leasing sprzętu elektronicznego nie jest tak opłacalny jak samochodu. To musi naprawdę zdrowo zarabiać żeby bilans był na plus. Dochodzą koszty obowiązkowego ubezpieczenia sprzętu i dosyć drogi wykup. W każdym razie dobrze sprawdź warunki zanim się zdecydujesz.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów