Organizujemy wydarzenie, gdzie będą mogli spotkać się wszyscy miłośnicy fotografii dziecięcej i noworodkowej. Nauczycie się pokazywania tego typu fotografii w różnym stylu i formie. Zaprosiliśmy pięciu prelegentów z różnych stron świata oraz zaplanowaliśmy kilka innych fotograficznych atrakcji. Dla zainteresowanych, po za konferencją zostaną organizowane warsztaty fotograficzne. Specjalnie dla Was, przygotowana będzie strefa topowych na rynku fotograficznych partnerów — możliwość na testowanie sprzętu oraz zadawanie pytań.
Prelegenci:
Sandra El-Ayoubi
Agenda:
O mnie – jak wkroczyłam w świat biznesu fotograficznego. Jak połączyć pracę z pasją.
Czego potrzeba, aby zostać fotografem noworodkowym – Co trzeba zrobić aby być wyjątkowym
O procesie i schemacie powstawania zdjęć
Jak radzić sobie z trudnymi przypadkami wśród noworodków
Mój workflow czyli jak wygląda sesja noworodkowa, ile póz wykonuje w trakcie sesji oraz ich kolejność.
Dobieranie rekwizytów, tworzenie stylizacji sesji noworodkowych, na czym się skupić, co kupować by nie kupować dwa razy, praktyczne porady dla początkujących jak i zaawansowanych
Tęczowe dzieci – wolontariat Remember My Baby
Jade Gao
Agenda:
Sztuka jaką jest fotografia noworodkowa – mój workflow
Ewoluowanie fotografii noworodkowej – pierwsze zdjęcie nowego człowieka
Warsztaty Jade Gao
Warsztaty Erin Elizabeth Hoskins
Dodatkowe zapisy na w/w warsztaty (poza zapisem na konferencję)
Cena zawiera:
Uczestniczenie w konferencji
Dostęp do części kawowo-herbacianej wraz z przekąskami, owocami i ciasteczkami
Lunch na każdy dzień konferencji
Dostęp do strefy z partnerami warsztatów, w której można testować sprzęt.
DATA: 17-19.03.2020r. MIEJSCE: Warszawa, Golden Floor Plaza Al.Jerozolimskie 123a ILOŚĆ MIEJSC: 150 KOSZT: 1099 zł brutto
ZASADY UCZESTNICTWA (prosimy o zapoznanie się z ich treścią przed zapisem): Regulamin