Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
Sobie sprawdzę dokładnie (na razie mam za krótko A7 III) i obiecuję, że se pogadamy wówczas co bangla i co nie bangla w takich zestawach Jak na razie na ciągłym z EF 85 L II 1.2 i 70-200 2.8 L USM IS mi wszystko bangla na wszystkich punktach , nie wiesza się i nie winietuje ale rozumiem, że wiesz lepiej ode mnie jak działa taki zestaw
Sprawdzałem ze 100-400 (nowym) i z 24-105 IS (starym) reszta to przygody moich znajomych licznie zaopatrzonych w skądinąd bardzo dobre kamery i aparaty Sony . Wiem że mój alfiok to staroć ale miałem też krótko AIII stąd pewne spostrzeżenia są takie, a nie inne. Gdybym go zostawił to bym sobie do niego kupował optykę dedykowaną, a nie kundlował Canonami no ale każdy robi jak mu lepiej. Natomiast trudno nie pisać o czymś co miało miejsce, co też ma potwierdzenie u innych użytkowników. Dodatkowo w czasach gdzie podobno jest masa znakomitej optyki pod Sony.

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
BTW - oglądałeś Smerfy ? Maruda (ang. Grouchy Smurf ) "Czego ktoś nie powiedział lub nie zaproponował, Maruda zawsze jest do tego negatywnie ustosunkowany i odpowiada: „Nie cierpię ...”. To powiedzonko jest dostępne wyjściowym jego opisem, nawet gdy coś mu się podoba, mówi: „Nie cierpię tego, no chyba, że ​​...”. Charakteryzują go zmrużone oczy i ściśnięte pięści opuszczone w dół (w kreskówce ma założone ramię na ramię)."
Teraz rozumiem! Ty jesteś tu takim smerfem marudą - cokolwiek by nie było to wystarczy, że ma napis Canon jest do **** ....

**** - miało być brzytkie słowo