Cjodzi mi o takie Flashowate *******y - popupy - z tym to nie ma problemu. Tez wole Hard routery/firewalle (Cisco 2620+netscreen25 w chacie z Websens'em) w pracyu tez hardware. Ciagne dalej - zboczylimy z tematu. Zarabianie na foiceniu.
Cjodzi mi o takie Flashowate *******y - popupy - z tym to nie ma problemu. Tez wole Hard routery/firewalle (Cisco 2620+netscreen25 w chacie z Websens'em) w pracyu tez hardware. Ciagne dalej - zboczylimy z tematu. Zarabianie na foiceniu.
Offtop jak cholera ale co tam...Zamieszczone przez KuchateK
Negowac nie bede bo to rzecz gustu.
Opera to dla mnie jak WinXP - pakuje sie toto na dysk ladnie i przyjemnie i powinno dzialac i miec wszystko w zestawie.
Problem w tym, ze ja wole instalowac cos najbardziej surowego i potem do tego doklejac to, co mi na pewno potrzebne a nie brac wszystko jak leci. I dlatego mam Win2000 i Firefoxa a nie XP i Opere 8)
Jeszcze pare postow i bedzie nowy watekZamieszczone przez Vitez
Kiedys dawno temu zainstalowalem cos z rodziny mozillowatych i przerazilem sie iloscia "bajerow" i opcji ktore probowaly mnie uszczesliwic. Zawsze wydawalo mi sie ze opera to przegladarka prosta i ograniczonaZamieszczone przez Vitez
Fakt ze jak grzebnac okazuje sie niezle wyposazona, ale na wierzchu jest moim zdaniem dosyc prosta.
...
Zamieszczone przez KuchateK
No to byla Mozilla nie Firefox. Mialem podobne odczucia i sie zrazilem do tego cuda (bazowanego na Netscape). Przy Firefoxie przemysleli sprawe, zawartosc i obsluga prosta a jak czegos ci brak to sobie doklejasz 8) .
Za to Opera i Opera Mini to milutkie bardzo przegladarki mobline. Mini mialem na Nokii 6230i i 6822a, zwykla ale jakas dopasowana wersje mam na 9300 - bardzo milo dzialaja.
Firefox jest bezapelacyjnie najlepszy. Nawet im troche zaplacilem i moje nazwisko bylo w tej slynnej reklamie w NYT. Jezeli jednak ktos musi uzywac IE to polecam nakladke Maxthon, ktora dziala na napedzie IE. Ma bardzo duzo opcji i jak ktos jest gadgetmanem to mu sie spodoba.Zamieszczone przez jadeit
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
No super, wyglada na to ze nikt na forum nie zarabia na foceniuZamieszczone przez jadeit
tylko wszyscy w necie siedza i stronki przegladaja
. A mialem nadzieje ze sie ciekawa dyskusa na ten temat rozwinie, a rozwinela sie calkiem o czym innym :P.
pozdrawiam![]()
Piotr
30D + KIT + Canon L 28-80 2,8:4 + Sigma 28-200 2.8 EX+ Canon EX 380 + mecablitz 45 CL-4 + mecablitz 45 CL-1