Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
Ja mam takie wrażenie jak czytam to co piszesz, że chciałbyś żeby ktoś stworzył sprzęt specjalnie dla Ciebie. Otóż niestety sprzęt tworzy się pod tzw. target. I co do zasady jest tak, że najlepiej dla finansów firmy sprawa wygląda wtedy gdy ten target jest możliwie największy. Nie ma tu zupełnie znaczenia, że pewna liczba osób przez to nie kupi tego sprzętu - ważne że Ci do których jest kierowany kupią i będzie ich wystarczająco dużo żeby się hajs zgadzał ....

BTW: na rower to może jakaś kamerka sportowa albo coś podobnego.
Mam takie jakieś niejasne przeczucie, że jakby producenci robili sprzęt pod moje oczekiwania, to innym też by się to bardzo podobało

Na rower to ja biorę do przedniego koszyka torbę Lowepro Top Loader 75 AW z przytroczonym dużym etui na obiektyw Camrock, w tym mam C 80D + T 100-400, C M2, albo C 550D z 18-55 STM, albo z 55-250 STM, lampę i mały statyw. Czasem do tylnego koszyka dorzucam jeszcze torebkę z innymi fotogratami. Na wczasy też jeżdżę z rowerem i z takim wyposażeniem (pociągiem do miejscowości docelowej,) a pojęcie "sprzętu spacerowego" dla mnie nie istnieje