Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
No więc właśnie. Uważam, że postęp powinien się manifestować w pierwszej kolejności tam, gdzie aktualnie jest takie coś z grzybnią. Zostawili by w spokoju M50 po całości za wyjątkiem dania mu duuużo lepszego EVF, i AF, a dopiero w następnych wcieleniach poprawiali po kolei inne rzeczy, a nie napierniczą fiuczerów do wiwatu, a to, co kulało, kuleje dalej. Właśnie EVF-y są dla mnie rzeczą odstręczającą w perspektywie przejścia z DSLR na ML, chociaż, mając chwilę w rękach Fuji X-T2, byłem mile zaskoczony.

Chyba tylko w zimie W upalne lato to ja nie mam na sobie za wiele odzieży z kieszeniami, w których mógłbym ukryć bezlusterkowiec, a jak jeszcze założę cipognioty rowerowe, to nie mam żadnych kieszeni.
Ja mam takie wrażenie jak czytam to co piszesz, że chciałbyś żeby ktoś stworzył sprzęt specjalnie dla Ciebie. Otóż niestety sprzęt tworzy się pod tzw. target. I co do zasady jest tak, że najlepiej dla finansów firmy sprawa wygląda wtedy gdy ten target jest możliwie największy. Nie ma tu zupełnie znaczenia, że pewna liczba osób przez to nie kupi tego sprzętu - ważne że Ci do których jest kierowany kupią i będzie ich wystarczająco dużo żeby się hajs zgadzał ....

BTW: na rower to może jakaś kamerka sportowa albo coś podobnego.