Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: 20D na 1D warto??

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

gietrzy - dzieki takiej opini oczekiwałem, w nocy dzwonie do ojca ze biore.
    Sprzet ma mnie kosztowac dokładnie 1300 dolarow kanadyjskich.
    Stan wszystkiego jest idealny, wszystko w oryginalnym pudle, aparat był kupiony w miescie Halifax 2003r do dzisiaj uchowała sie faktura rachunek oraz gwarancja :wink: jak wspominałem kilka dni temu sprzedajacy oddał puszke do przeczyszczenia i potwierdzenia przebiegu wszystko po to aby miec pełne udokumentowanie do sprzedazy a stanu zewnetrznego nie moza odroznic od fabryki :wink:
    Mam nadzieje ze bede mega zadowolony z tego sprzetu, o 4mpix sie nie martwie mam kumpla ktory robi fotki D2H ktory tez ma 4mpix widziałem z tego fotki w naprawde sporych formatach i byłem zdumiony jakoscia wkoncu do flagowych modeli zawsze dawali co mieli na chwile obecna najlepszego.
    Co do 20tki postaram sie przekabacic zone aby została bo bardzo sie do tej puszki przywiazałem i bardzo mi ona odpowiada :smile:

Pozdro
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 21-05-2006 o 16:26

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy
    Co do 20tki postaram sie przekabacic zone aby została bo bardzo sie do tej puszki przywiazałem i bardzo mi ona odpowiada :smile:
    Spokojnie przyjdzie 1Dynka to 20D skończy na allegro. Poza tym żona i 2 body: hmmm - Powodzenia!
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 21-05-2006 o 16:51

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Co do 20tki postaram sie przekabacic zone aby została bo bardzo sie do tej puszki przywiazałem i bardzo mi ona odpowiada
    sprezentuj zonie 20'ke ;-) to pewnie zostanie.. a co do wyboru to bierz 1, tym bardziej za takie pieniadze...

Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Zona juz wie i swtierdziła ze 20tka zostaje bo za duzo za nia latalem aby ja teraz sprzedac :smile: a do 1nki dołozy mi sie na urodzinki ehh nie wiedziałem ze mam taka zone :smile:

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

faaaaaaaaaaaaajna.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Koniec końców i tak liczy się jakość zdjęć, która przy ISO800 jest już bardzo słaba, w dodatku przy tak niskiej rozdzielczości po odszumieniu będzie spora utrata detali. Byle 300D robi dużo lepsze zdjęcia.
    IMO wywalenie kasy w błoto. No chyba że chcesz mieć "profi" obudowę do paradowania po mieście

Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

MMM - miałes pstrykałes, widziałes?? czy tylko testy czytałes??
    Pytam powaznie :smile:
    Pozdro

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

MMM - miałes pstrykałes, widziałes?? czy tylko testy czytałes??
    Nie miałem i nie pstrykałem. Zdjęć jest pełno w sieci, można ocenić jakość. A że "jedynka" jest szybka i ma całą masę bardzo fajnych i przydatnych rzeczy dla których warto ją kupić to się zgadzam. Sam niedawno wymieniłem 350D na 30D, chociaż jakość zdjęć jest prawie taka sama. Ale liczyła się też ta cała reszta czyli szybkość, wizjer i wygoda robienia zdjęć.
    Wracając jednak do tej jedynki, na dzień dzisiejszy 4MP to trochę za mało, chyba że bardzo lubisz format 10x15cm.

Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

ehhh nie przesadzajmy D2H tez mam matryce 4mp a widziałem z niej fotografie piłkarzy w A3 w super jakosci.

Pozdro

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ehhh nie przesadzajmy D2H tez mam matryce 4mp a widziałem z niej fotografie piłkarzy w A3 w super jakosci.
    Stary, nie wiem po ile chodzą dolary kanadyjskie, ale jak za tą kasę możesz kupić jakieś dobre szkiełko którego ci brakuje do dwudziestki albo nową lampę do studia to będzie to lepszy pomysł
    Pozdrawiam

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów