W granicach 2,80.Na elinki przyjdzie wkoncu pora, jak opanuje prace ze swiatłem bede myslał o wymianie chinczykow z funsports, a na szkiełko ktore chce i tak nie starczy :smile:
Pozdro
W granicach 2,80.Na elinki przyjdzie wkoncu pora, jak opanuje prace ze swiatłem bede myslał o wymianie chinczykow z funsports, a na szkiełko ktore chce i tak nie starczy :smile:
Pozdro
miałem ostatnio mozliwość popracować 1D przy sztucznym świetle na zawodach SGP w Słowenii i napiszę krótko - wolę moją "dwudziestkę". Matryca lepsza a w autofokusie nie zauważyłem dużych różnic (poza szybkostrzelnością 1D). Pozdr
*forum
tutaj mam znajomych i oni tym fotografują, zatem info z pierwszej ręki.
A wbrew pozorom agencje prasowe stawiają wymagania jak chodzi o jakość fotografii...
Tak swoją drogą:
Drabinka EV po prawej stronie ... że +/- 3 EV to już się wyzachwycałem, ale dlaczego tam są jakby 2 te skale?
dodatkowo dla fleszaZamieszczone przez Michal-Czuba
phi, moj eos ma +/- 5 EVZamieszczone przez Michal-Czuba
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
dziekiZamieszczone przez gietrzy
A mój tylko 2...Zamieszczone przez thorin
![]()
Oki puszeczka jest juz moja, 3 czerwca przyleci do naszego "pieknego" kraju i zobacze co jest warta 1nka :smile:
Ciekawe jak szybko trafi do działu Giełda->SprzedamZamieszczone przez towersivy
![]()
Jak sie nie spodoba to odbiorca jest ojciec :smile: