Pokaż wyniki od 1 do 10 z 192

Wątek: Nowy Canon m6 właśnie zadebiutował...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Re: Odp: Re: Odp: Nowy Canon m6 właśnie zadebiutował...

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    T
    Candar dotąd tylko trollowałeś teraz zaczynasz pisać brednie. Link z góry to Twoja dowolna interpretacja danych nie mająca nic wspólnego ze stanem obecnym. A w sklepie o którym piszesz i R i RP jest w ofercie.
    https://www.euro.com.pl/kompakty-z-w...ef-eos-r.bhtml
    BTW: nawet mam info z pierwszej ręki bo zamawiałem. Może chodziło o to że w danej chwili nie mieli na półce, bo te body się tak źle sprzedają że są momenty kiedy mają problemy z zamówieniami ...

Ogólnie to jest megasłabe jak ktoś posuwa się do manipulacji danymi i nieprawdziwymi informacjami w celu udowodnienia jakiejś tezy. Tak klientów Sony nie przysporzysz - swoją działalnością robisz więcej krzywdy tej firmie niż pożytku.
    Ale to są dwa różne sklepy (słowo klucz: "nasza cena" Sklep (ogłaszał się na FB, ale nie ma własnej strony www) podaje swoją cenę po lewej ("nasza cena") a po prawej w linku podaje regularną najtańszą cenę rynkową ("najtańsza cena") i link Ceneo do sklepu RTV AGG (w którym zamawiałeś). Zrzut z exela z ofertą sklepu - dla mnie bezużyteczny bo nie było tego, co mnie interesowało (ale R I RP też nie było).

A zresztą nieważne. Przecież i tak zawsze masz rację. Luzik
    Ostatnio edytowane przez candar ; 13-11-2019 o 21:08
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów