Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Pora kupić bilet na stacji i wsiąść do pociągu , ale nie chce do byle jakiego

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Pora kupić bilet na stacji i wsiąść do pociągu , ale nie chce do byle jakiego

Opcja z 6D mkII przy Twoich założeniach odpada-Tamrona z bagnetem EF-S nie podepniesz do pełnej klatki.Pozostaje crop lub bezlustro z adapterem...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Pora kupić bilet na stacji i wsiąść do pociągu , ale nie chce do byle jakiego

Cytat Zamieszczone przez Kerry Zobacz posta
    Opcja z 6D mkII przy Twoich założeniach odpada-Tamrona z bagnetem EF-S nie podepniesz do pełnej klatki.Pozostaje crop lub bezlustro z adapterem...
    - dziękuję moja nieuwaga sprawiła, żę tego nie dostrzegłem w założeniach,
    - PYTANIE - jakiś sensowny odpowiedni Tamrona pod pełną klatkę ?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    te 9 lat przekreśla wszystko
    - powiem tak, ostrzy ładnie, gumowy pierścień się rozciągnął, ale nie rzutuje, lekko mocowanie filtra się rusza, ale koszt naprawy 30 pln, nie naprawiałem bo mi nie przeszkadza
    - z drugiej strony nie chcę do nowego Ferrari zakładać na zimę Dębic
    - PYTANIE - jakaś sensowna propozycja do 6D Mark II obiektywu porównywalna z Tamronem, jaki posiadałem ?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Kerry Zobacz posta
    Jeżeli lustro nie uderzy w tył obiektywu i pozostały zakres ogniskowych bez szerokiego kąta zadowoli pytającego to życzę powodzenia.Dla mnie to dziwny conajmniej pomysł...
    - teraz jak to czytam to myślę, sobie kto to wymyślił
    - dziekuję

Uprawnienia umieszczania postów