Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Powrót do fotografii po latach! Uniwersalny ogarniacz podróży do 2-3k

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Re: Odp: Powrót do fotografii po latach! Uniwersalny ogarniacz podróży do 2-3k

Cytat Zamieszczone przez grzegorz01 Zobacz posta
    Nadal nie przyjmujesz do wiadomości, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla Ciebie który "siedzi" w fotografii, 200D (2100zł z KIT) to entry level. Tymczasem w sprzedaży Canon ma jeszcze obecnie 3 niższe modele: 1300D (1700zł z KIT), 2000D (1400zł z KIT), 4000D (1040zł z KIT).
    Skoro więc sam producent pozycjonuje te aparaty inaczej to coś to chyba znaczy?!?

Niby ja nie przyjmuję do wiadomości, że 100D/200D/250D to było, jest i będzie zawsze entry-level???

Od kiedy CANON pozycjonuje serię 100D/200D/250D wyżej niż 1000D/2000D ???????????????????????????????

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	entry.JPG
Wyświetleń:	16
Rozmiar:	125,5 KB
ID:	2496

Pisząc takie bzdury na forum dajesz jasno znać, że nie masz żadnego pojęcia o tym CO piszesz. Twoja sprawa, ale wprowadzasz w błąd osoby czytające te bzdury. A to już nie jest takie fajne...

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez wilczasty Zobacz posta
    No dobrze, a wracając do tematu zakupu aparatu.

Wysokie używalne ISO, najlepsza w budżecie rozpiętość tonalna i dostępność tanich obiektywów = ?
    Już pisałem w pierwszym poście, że do manualnych szkieł z dobrym ISO oraz najlepszą w podanym "budżecie" rozpiętością tonalną nie dostaniesz nic lepszego niż używane Sony A7. Sony ma tzw. otwarty bagnet jako jeden z niewielu producentów i dlatego można przebierać w szkłach różnych niezależnych producentów (ja używam szkieł canona przez MC-11)

A w przeciwieństwie do innych osób polecających Ci tutaj DSLRy Canona mam własne organoleptyczne doświadczenia z plikami RAW z 5D I / 5D II i 5D III vs Sony A7 i A7 II. DR - w każdej puszce canona to dramat. Teraz pytanie retoryczne: zgadnij dlaczego przesiadłem się z 5D Mark III na Sony A7 II ?
    Ostatnio edytowane przez candar ; 11-07-2019 o 15:43
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów