Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Canon 400D z obiektywem 28-105 za 500zł opłaca się ?

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Re: Odp: Canon 400D z obiektywem 28-105 za 500zł opłaca się ?

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    U cioci na imieninach dużo więcej dobrego zrobi lampka za 250 zł, niż ten cały postęp w wysokim ISO. Wpiąć lampkę w sanki i skierować palnik w sufit umie chyba każdy. A jeśli chodzi o początkujących, to oni zawsze będą mieli problem, bo potrzebna jest wiedza na co ustawić ostrość, żeby zdjęcie było dobre. Dla wielu wiedzą tajemną jest fakt, że w ogóle na coś trzeba tę ostrość ustawiać, że to nie robi się samo jak w smartfonie.
    Bo u cioci na imienianch to się robi zdjęcia fonem ...
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie Odp: Canon 400D z obiektywem 28-105 za 500zł opłaca się ?

Dzień dobry. Jeżeli chodzi o coś nowego i starego to tak nowsze będzie po prostu nowsze, więcej opcji nowe możliwości. Miałem Sony a6000 i mam Canona 4000d wiem że low entry w najlepszym wydaniu. Zdjęcia tym i tym aparatem są znakomite inne jest oddanie głębi zdjęcia w obu przypadkach w Sony tak nowocześnie w Canonie tak standardowo. Canon daje mi większe możliwości jeżeli chodzi o satysfakcję z fotografii. Jest intuicyjny i to jest wspaniałe.

Uzależniony Awatar mwitek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: Canon 400D z obiektywem 28-105 za 500zł opłaca się ?

Może i by można się zastanowić ale nie z tym obiektywem.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów