Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Filtr szary połówkowy - czy warto?

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

Domyślnie Odp: Filtr szary połówkowy - czy warto?

Cytat Zamieszczone przez asz Zobacz posta
    i zabrzmi to może beznadziejnie
    no właśnie. jeśli nie "czujesz", aby filtr połówkowy cokolwiek zmieniał u Ciebie, to po co się tym martwić. z daleka widać - i faktycznie jest to beznadziejne - że pytasz o zakup czegoś, czego nawet nie wiesz czym jest. pozdro lol
    ebe ebe

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez p0m Zobacz posta
    no właśnie. jeśli nie "czujesz", aby filtr połówkowy cokolwiek zmieniał u Ciebie, to po co się tym martwić. z daleka widać - i faktycznie jest to beznadziejne - że pytasz o zakup czegoś, czego nawet nie wiesz czym jest. pozdro lol
    no widzisz jaka ja niedorozwinięta jestem wybacz, że urągam moimi wpisami twojej inteligencji ...

NB.
    tylko jak już jesteś taki inteligentny to popracuj trochę nad polską składnią z łaski swojej...
    Ostatnio edytowane przez asz ; 03-07-2019 o 11:26

Uzależniony
    Miasto
    TWOJA STARA

Cytat Zamieszczone przez asz Zobacz posta
    no widzisz jaka ja niedorozwinięta jestem wybacz, że urągam moimi wpisami twojej inteligencji ...

NB.
    tylko jak już jesteś taki inteligentny to popracuj trochę nad polską składnią z łaski swojej...
    po co te osobiste docinki? sam przecież napisałeś to w swoim poście... więc się nie obruszaj człowieku.
    ebe ebe

Uzależniony

Domyślnie Re: Odp: Filtr szary połówkowy - czy warto?

Cytat Zamieszczone przez p0m Zobacz posta
    po co te osobiste docinki? sam przecież napisałeś to w swoim poście... więc się nie obruszaj człowieku.
    pom, przede wszystkim rozmawiasz z dziewczyną, więc troszkę kultury i klasy na forum byłoby wskazane, proszę.
    Jeśli chodzi o filtr szary połówkowy, to jak najbardziej polecam. Można pięknie redukować ilość światła, co ułatwia obróbkę końcową zdjęcia.
    Ja zawsze będę polecał pełny zestaw do fotografii krajobrazowej, tzn. holdery, filtry prostokątne (połówkowe, pełne), polaryzacyjne itd.
    5D, 2x6D, 16-35/4ISL, 20/1.4A, 24-70/2.8LII, 24-85/3.5-4.5, 50/1.4, 50/1.8STM, 55/1.8, 85/1.8, 135/2L, 200/2.8LII, 70-300 4-5.6II, 100-300/5.6L, 400/5.6L
    600EX-RT, 430EXII, 568EXII
    CX241, i1DisplayPro, L850, SC-P600

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów