Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: 350D w tym konfigu ? waga / rownowaga

Bywalec Awatar Toffic
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M-S
    Witam wszystkich. Piszę, ponieważ mam okazję na duży upgrade sprzetu (czasem sie zdarza, hurra:-) ) ...
    Dajcie swoja opinie...
    Po nabyciu gripa do 350 i założeniu 70-200 2.8 (czyli dośc spory obiektyw), pozbyłem się kompleksu 'denka do szkła'. Generalnie, z gripem dla mnie wygodnie, bez zastrzeżeń do takich zastosowań jak opisujesz
    Fotografia

fotoseo - Katalog stron fotograficznych

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Ja też bym powiedział, że 350 ci wystarczy, sam go kupiłem nie dawno i czekam na obiektyw 70-300. 20d jest super, ale czytając informację 350 dużo czerpie z tego aparatu, po co przepłacać do twoich potrzeb? Kupisz sobie obiektyw od razu może nie za różnicę w cenie trochę dołożysz i będzie dobrze. Chyba, że lubisz być fajny i mieć wszystko z najwyższej półki to bierz 20 :>

Dopiero zaczyna Awatar M-S
    Miasto
    Ruda Sl.

Domyślnie

hihi lubie byc fajny, ale sprzet foto mi w tym nie potrzebny ogolnie dzieki za info, uspokoilem sie (bo juz bylem prrrawie pewien na 350 - zawsze o te prrawie za malo ;-) ) . 20D super sprzet ale sadze ze jeszcze nie tym razem. Moze kiedys - bo jak dla mnie to juz jest jakiś stopien profi, a ja foce czysto dla przyjemnosci. Na razie wystarcza mi 350 (w sumie 300 wystarczylaby gdyby nie pare jej 'cech charakterystycznych' ). Jeszcze pojezdze po slasku i potrzymam obu w dloni ( ) i zoabcze co po prostu lepiej lezy.

Czyli zestaw zlozony, dzieki za opinie :-)
    pozdr8)
    300D(afro;-) )@wasia + KIT + Sigma 70-300 APO DG + 2 x UV HMC + 1GB Kingston HS + torba Soligor + statyw + plany :] na codzien Sony T3

^sp1n
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M-S
    (bo juz bylem prrrawie pewien na 350 - zawsze o te prrawie za malo ;-) )
    prawie robi wielką różnice:P

A poważnie jeśli twierdzisz, że w przyszłosci sobie co najwyżej kupisz lepsze body to bierz 350d. Między nowym 350d a 20d jest 1000-1200 zł różnicy w tej cenie kupisz nowego gripa + dwa obiektywy (raczej używane ale w doskonałym stanie). A jak i tak masz już szkło do kupienia, to oszczędź jeszcze troche i kup samo body 350d.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów