Po nabyciu gripa do 350 i założeniu 70-200 2.8 (czyli dośc spory obiektyw), pozbyłem się kompleksu 'denka do szkła'. Generalnie, z gripem dla mnie wygodnie, bez zastrzeżeń do takich zastosowań jak opisujeszZamieszczone przez M-S
Po nabyciu gripa do 350 i założeniu 70-200 2.8 (czyli dośc spory obiektyw), pozbyłem się kompleksu 'denka do szkła'. Generalnie, z gripem dla mnie wygodnie, bez zastrzeżeń do takich zastosowań jak opisujeszZamieszczone przez M-S
Ja też bym powiedział, że 350 ci wystarczy, sam go kupiłem nie dawno i czekam na obiektyw 70-300. 20d jest super, ale czytając informację 350 dużo czerpie z tego aparatu, po co przepłacać do twoich potrzeb? Kupisz sobie obiektyw od razu może nie za różnicę w cenie trochę dołożysz i będzie dobrze. Chyba, że lubisz być fajny i mieć wszystko z najwyższej półki to bierz 20 :>
hihi lubie byc fajny, ale sprzet foto mi w tym nie potrzebnyogolnie dzieki za info, uspokoilem sie (bo juz bylem prrrawie pewien na 350 - zawsze o te prrawie za malo ;-) ) . 20D super sprzet ale sadze ze jeszcze nie tym razem. Moze kiedys - bo jak dla mnie to juz jest jakiś stopien profi, a ja foce czysto dla przyjemnosci. Na razie wystarcza mi 350 (w sumie 300 wystarczylaby gdyby nie pare jej 'cech charakterystycznych' ). Jeszcze pojezdze po slasku i potrzymam obu w dloni (
) i zoabcze co po prostu lepiej lezy.
Czyli zestaw zlozony, dzieki za opinie :-)
pozdr8)
300D(afro;-) )@wasia + KIT + Sigma 70-300 APO DG + 2 x UV HMC + 1GB Kingston HS + torba Soligor + statyw + plany :] na codzien Sony T3
prawie robi wielką różnice:PZamieszczone przez M-S
A poważnie jeśli twierdzisz, że w przyszłosci sobie co najwyżej kupisz lepsze body to bierz 350d. Między nowym 350d a 20d jest 1000-1200 zł różnicy w tej cenie kupisz nowego gripa + dwa obiektywy (raczej używane ale w doskonałym stanie). A jak i tak masz już szkło do kupienia, to oszczędź jeszcze troche i kup samo body 350d.