Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Skąd sie bierze tani import z Niemiec..??

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    W gównianym komputerowym action bywa 10-20 szt 30D, 350D a 5D leży na okragło wszystko kupowane od canon polska .....kolego nie wiesz o czym piszesz ....a o cenach hurtowych nie mażymy z powodu zachłanności owych "hurtowni"...i specyfiki rynku polskiego... ceny w owym action są na poziomie cen u tipów .... (nieznacznie wyższe)

a tipy nie mają taniej 25 % w polsce ta róznica to ok 10-15% jest to róznica pomiędzy ceną hurtową u nas a tam i brakiem uczestnictwa w systemie podatkowym państwa tipy nie zatrudniaja ludzi nie płacą zusu itd itd... również trzeba brać pod uwagę starzenie się oferty cenowej w sklepach , starzenie to dotyka tipów w o wiele mniejszym stopniu bo obracają małymi partiami towaru ....

w hurtowniach niemieckich jest 55-60 % ceny detalicznej hahaha a to się ubawiłeem ;-)
    przypominam że cena detaliczna np w MM jest podobna w niemczech i u nas ....
    A gdzieś Ty widział u nas w MM 5D chyba na zdjęciu.... albo 20D porównywalne cenowo z MM w Niemczech a 30D widziałem w MM niemieckich a w polskim MM jak kupowałem plecak i pokazałem ochronie, że wnoszę 30D z gripem i Elki to machnął ręką: U nas tego nie ma

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BolekZ
    A gdzieś Ty widział u nas w MM 5D chyba na zdjęciu.... albo 20D porównywalne cenowo z MM w Niemczech a 30D widziałem w MM niemieckich a w polskim MM jak kupowałem plecak i pokazałem ochronie, że wnoszę 30D z gripem i Elki to machnął ręką: U nas tego nie ma
    a gdzie napisałem że w MM jest 5D naucz się czytać kolego ..... napisałem że ceny detaliczne w MM u nas i w niemczech są podobne ....... i nadal tak uważam bo znajomi próbowali kupić coniecokamerę, plazmę itd i wyszło im że tak samo kosztuje .....

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez popmart
    a gdzie napisałem że w MM jest 5D naucz się czytać kolego ..... napisałem że ceny detaliczne w MM u nas i w niemczech są podobne ....... i nadal tak uważam bo znajomi próbowali kupić coniecokamerę, plazmę itd i wyszło im że tak samo kosztuje .....
    Kolego czytam i wątek jest o foto a nie RTV..... bo w niemczech widziałem też i 5D a u nas...... niema....... więc czytam ale Ty się zastanów o czym piszesz....

Uprawnienia umieszczania postów