Czytalem forum, stare posty, bylo podobno jakies spotkanie w Krakowie, ale nie wiem czy doszlo do skutku. Moze by tak w Wawie cos sie spotkac? Kto jest z Wawy i uzywa systemu FD/FL ? No dobra EF/EFS tez bedzie mile widziany....![]()
Czekam na odpowiedzi![]()
Czytalem forum, stare posty, bylo podobno jakies spotkanie w Krakowie, ale nie wiem czy doszlo do skutku. Moze by tak w Wawie cos sie spotkac? Kto jest z Wawy i uzywa systemu FD/FL ? No dobra EF/EFS tez bedzie mile widziany....![]()
Czekam na odpowiedzi![]()
T-90, T-70, FTb i trochę FD szkieł oraz Canonetka
Wyglada na to, ze jeszcze tylko my dwaj.Zamieszczone przez oxeno
![]()
Canon 5DII, 1.8/50, 2/100, 24-70, 70-200
inne sprzety
To słowo jeszcze zabrzmiało jak pożeganie z FD (brr...)Zamieszczone przez Canonek
. Proszę Cię nie pisz więcej w takim tonie, bo to nie jest prawdą. Na dowód spójrz na ilość odwiedzin założonego przeze mnie tematu pt. "Canon AE1-Program".
Nie jestem takim znawcą w tej materii jak Ty i oxeno, ale ponad tysiąc dwieście odwiedzin wyraźnie świadczy, że FD nie umarł, a wręcz przeciwnie trzyma sie bardzo dobrze (po cichu nawet trochę cieszę się z tego, że jestem autorem tego wątku :-D ). W końcu to chyba trzeci pod względem "czytalności" temat.
Pozdrawiam
PS. Wcale nie jest Was dwoje. Jest Nas troje, ale ja mam 716 km do Tatr.
Ceny FD tez wcale tak bardzo nie spadaja jakby mogly :-)
OK jestem z Wawy i mam puszke i pare szkiel FD. I co dalej? Jak mialoby wygladac spotkanie? Chodzi o plener, czy po prostu o pogaduszki przy piwku?
Pozdrawiam
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
no właśnie nie wiem... dlatego napisałem ten temat. Czekam na propozycje.
Pozdrawiam
oxeno: z podpisu widzę, że wzbogaciłeś się o Canon AE-1Program:-D . Gratulacje. pzdr.
Ten AE-1 Program to body które przez 2 miesiące przywracałem do życiaNajpierw mechanizm amortyzacji lustra a następnie regulacja czasów, brakowało mu 1/1000, 1/500, 1/250 oraz spóżniał się z 1/125s. Dzięki pomocy pana Adama Bieńka udało mi się wyragulować migawkę tak, że teraz trzyma czasy. Body jest na sprzedarz za niewielkie pieniądze. Pozdrawiam
Ja tez jestem uzytkownikiem FD i jestem z wawy... wiec nawet chetnie sie spotkam... bede mogl sie nauczyc czegos od zdecydowanie lepszych![]()
To wiec jak ? Jest ktoś chętny? Może ten week-end? Czekam na propozycje...