Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: 18-55 kit jest do kitu

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Red face

Cytat Zamieszczone przez hannahg
    Witam wszystkich (to moj pierwszy post na forum, mimo tego ze czytuje go juz od jakiegos czasu)
    Od jakiegos czasu narasta we mnie frustracja kiedy ogladam zdjecia zrobione moją dwudziestką. Na wiekszości z nich nasycenie i barwa kolorów pozostawiają wiele do zyczenia. Mam okazje porównywać praktyczie identyczne kadry z nikonem d70 + tamron 28-75, różnica jest niebanalna. [...]
    Pozdr
    Witaj, witaj,

No wlasnie - niebanalna, ale nie podales jaka byla roznica w ustawieniach (jesli byla) czas, iso, przyslona. Czy warunki oswietleniowe byly takie same?

Rowiez uwazam ze Kit to swietne rozwiazanie jesli chodzi o stosunek ceny do jakosci. Moj egzempl. jest ok i zlego slowa nie powiem.

Pozdrawiam,
    Parteq

Coś już napisał Awatar hannahg

Domyślnie

Niestety nie posiadam zdjec kolegi, swoje w przypływie złości tez juz wyciąłem. Bede musiał poprosic go o zrobienie kilku fotek i wtedy coś pokaże.
    Myślałem że ktoś miał może takie problemy i sytuacja nie jest nowa.
    A tak z nieco innej beczki to, Czy istnieje jakaś wada body która mogła by powodowac w/w objaw?

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Wink

[...] Czy istnieje jakaś wada body która mogła by powodowac w/w objaw?

napisales w poprzedniej wiadomosci:

Na wiekszości z nich nasycenie i barwa kolorów pozostawiają wiele do zyczenia
    Jesli to "tylko" wiekszosc, a nie wszystkie, to bym nie panikowal, a druga sprawa - powody do niepokoju ktore podales sa wg mnie blache, a przynajmniej malo konkretne aby konkretnie sie wypowiedziec.

Zrob ponownie fotki, podaj przyklady, opisz czas, iso, przyslone, warunki itp i wtedy bedzie mozna cos powiedziec wiecej.

Pozdrawiam,
    Parteq

Uprawnienia umieszczania postów