Moim zdaniem użyją samolotów do opryskiwania pólZamieszczone przez Tomasz1972
Moim zdaniem użyją samolotów do opryskiwania pólZamieszczone przez Tomasz1972
jakieś D + sporo zapału
Albo wrzucą do tego hangaru beczki z wywoływaczem i utrwalaczem a do tego trochę trotylu:-)
Dość "skuteczny" sposóbZamieszczone przez nikczemnik
jakieś D + sporo zapału
Rosjanie tak nawóz po polach rozrzucali...Zamieszczone przez nikczemnik
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Prawda, kończyłem górnictwo miałem zajęcia z techniki strzałowej, facet jako ciekawostka pokazywał nam wzory i wykresy na dobór ilości materiału wybuchowego aby wysadzić "kupę" nawozuZamieszczone przez piast9
jakieś D + sporo zapału
A no oni chcą sfotografować?
Krajobraz przed hangarem?
A może chcą zrobić komuś portret12 dni pozowania. Tylko David Blane (ten od wytrzymywania w lodzie i szklanej kuli wypełnionej wodą) by wytrzymał takie pozowanie.
Nieźle, nieźle.
Słyszałem o jeszcze innym patencie na "zdjęcie".
Sieje sie trawę, miejsca, w których trawa ma nie wyrosnąć zasłania sie od światła, reszta trawy rośnie tak jak rosła i po upływie czasu odpowiednim dla wzrostu trawy mamy miejsca z trawą jasną (tą bez słońca) i trawą soczyście zieloną i w ten sposób powstaje obraz (negatyw). A co ciekawe do powstania takiego "zdjęcia" tak jak w konwencjonalnej fotografii potrzebne jest światło.
Ale do rzeczy. Śwetny pomysł. A może by tak w podobny sposób zareklamować Nasz serwis? i zrobić podobną akcję? Hm? Hm?
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....