Pokaż wyniki od 161 do 170 z 198

Wątek: Rezygnuję z Canona... tylko na co? Przesiadka na bezlustrkowca ...

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Rezygnuję z Canona... tylko na co? Przesiadka na bezlustrkowca ...

Mea Culpa! Sprzęt jest ok. tylko fotograf do d. Brak elementarnej wiedzy sprawił że tyle było odrzutów.
    Af ustawiony na AI Focus więc mogło się zdarzyć że nie zdążył się przełączyć na AI Servo. Większość zdjęć była robina przy czsie rzędu 1/80s. Swoją droga to dziwne że automatyczny program Canon Sport dobiera takie czasy (zdjęcia robiłem na Sport i A).
    W weekned przeszedłem na tryb M (co robiłem dotychczas bardzo rzadko, gdyż bawiłem się raczej A i S) i ustawiałem wg porad i co? I miazga (oczwiście nie wszystkie, ale jednak) zdjęcia wyszły dla mnie fenomenalne, ostre w punkt, nieporuszone, świetny bokeh tam gdize trzeba ... Nie sądziłem że tą Sigmą zrobię takie fotki kiedyś ... jak najlepsze sample w recenzajch bezlustrkowców.
    Dzięki Wszystkim za porady a malkontentom pozwolę sobie przypomnieć, że jest to temat "Dla początkujacych" (tak zdaję sobie sprawę, ż epraca u podstaw bywa ciężka, ale jednak trzeba ją zrobić)
    Ostatnio edytowane przez grzegorz01 ; 03-06-2019 o 17:10

Uprawnienia umieszczania postów