Pokaż wyniki od 1 do 10 z 198

Wątek: Rezygnuję z Canona... tylko na co? Przesiadka na bezlustrkowca ...

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Re: Odp: Rezygnuję z Canona... tylko na co? Przesiadka na bezlustrkowca ...

Cytat Zamieszczone przez grzegorz01 Zobacz posta
    Temat troche zaczepny ale jak najbardziej sluszny. Na pewno nie ja jeden sie nad tym namyslam. Pytanie tylko czy naprawde istnieje alternatywa dla dslr w postaci bezlustekowcow. Nie jestem tego pewien dlatego ten temat.
    Obawiam sie ze tylko znaczne inwestycje w FF moze przyniesc spodozewany efekt. Co myslicie?
    To zależy co zamierzasz fotografować i w jaki sposób. Jeśli będziesz drukował swoje zdjęcia na bilbordach oraz fotografował w piwnicach bez światła na ISO 102.000 - to i zwykła lustrzanka będzie za słaba i przyda się średni format. Jeśli jednak nie jesteś szumofobem i nie oglądasz zdjęć z lupą piksel po pikselu to każdy format Cię zadowoli.

BTW - jeśli zadajesz takie pytania jak wyżej - kup dowolne FF i ciesz się życiem
    Ostatnio edytowane przez candar ; 22-05-2019 o 18:23
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów