To w takim razie, człowiek, który mi proponuje wgranie polskiej wersji oprogramowania kantuje mnie w zywe oczy???Za parę stów.Pytam bo sprzętu jeszcze nie trzymam w rekach i nie moge sprawdzić.
![]()
To w takim razie, człowiek, który mi proponuje wgranie polskiej wersji oprogramowania kantuje mnie w zywe oczy???Za parę stów.Pytam bo sprzętu jeszcze nie trzymam w rekach i nie moge sprawdzić.
![]()
Pewnie kantuje.Zamieszczone przez gadzinka
S2 IS ma 21 jezykow menu:
21 display languages provided (English, German, French, Dutch, Danish, Finnish, Italian, Norwegian, Swedish, Spanish, Simplified/Traditional Chinese, Japanese, Russian, Portuguese, Korean, Greek, Polish, Czech, Hungarian, Turkish)
http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/s2is.html
Niezaleznie gdzie kupiony.
S3 IS ma tych jezykow 23 (niestety nie ma go jeszcze na steves-digicams) rowniez niezaleznie gdzie kupiony - to standardwoy, fabryczny zestaw w kazdym firmware. Pomysl jakie by byly problemy z updejtem firmware gdyby zawartosc menu jezykowych byla rozna w roznych czesciach swiata - kilka wersji firmware za kazdym razemt rzeba by przygotowac i jeszcze myslec za uzytkownikow by na pewno wgrali wlasciwa wersje firmware... niewykonalne - to musi byc staly zestaw na calym swiecie.
Predefiniowane ustawienia, czyli programy tematyczne w ogromnej ilosci ma rowniez S2, wiec wrzucenie ich do S3 nie jest sensacja. Wieksza by bylo zrezygnowanie z nichZamieszczone przez Krzysiek1971
To samo z wybieraniem koloru, tez w S2 juz bylo. Jesli w porownaniu z S1 szybciej lapie ostrosc, to podejrzewam, ze jest z tym nie wiele lepiej niz w S2.
Myślę, że dobrym testem byłoby porównanie szumów matrycy S1 i S3, zrób takie same zdjęcia obydwoma aparatami z takimi samymi ustawieniami ISO. Czekam ze zniecierpliwieniem na efekty, choć rewolucji się nie spodziewam.