-Miałeś okazję używać S2? jestam ciekawy porównania jakości fotek, bo wszystkie z S2 na stronach testowych są jakieś dziwnie pastelowe
-Czy w S3 poradzili sobie z aberracją chromatyczną lepiej niż w S2?
-Miałeś okazję używać S2? jestam ciekawy porównania jakości fotek, bo wszystkie z S2 na stronach testowych są jakieś dziwnie pastelowe
-Czy w S3 poradzili sobie z aberracją chromatyczną lepiej niż w S2?
wyszedl juz test s3 is na dpreview ;-)
http://www.dpreview.com/reviews/CanonS3IS/Default.asp
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Jak już wspominałem mój poprzedni aparat to S1, i w porównaniu do niego widzę bardzo dużą różnicę. Jest wiele funcji których nie miał S1. Jest bardzo dużo predefiniowanych ustawień automatycznych: zdjęcia na śniegu, na plaży, w pomieszczeniu, fajerwerki, tzw liście i jeszcze kilka innych, np. wybiera się celownikiem kolor i tylko ten wybrany jest na zdjęciu a inne to odcienie szarości - taka ciekawostka. Ma też dwa tryby makro, jeszcze nie testowałem: makro i super makro. No i w porównaniu z S1 o wiele szybciej łapie ostrość.Zamieszczone przez PawelX
to chyba najwazniejsza zecz ktora wymieniles no i jeszcze makro. reszta to takie raczej ciekawostki dla poczatkujacych. wiekszosc bardziej chetnych by robilas zawsze w trybie MZamieszczone przez Krzysiek1971
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Przecież to aparat dla początkujących, więc chyba dobrze że są dla nich takie funkcje?Zamieszczone przez FOTOGRAF
tak wiem ze to aparat dla poczatkujacych, ale jednak mozna spotkac z nim bardziej zawansowanych fotografow. juz jednego widzialem wracajac ze szkoly zoabczylem faceta robiocego fotki 20D i 17-40/4 L i troche z nim pogadalem i padlo pytanie jakiego zastepczego aparatu uzywa i powiedzial ze s3 is ( ta sytuacja miala miejsce jakis tydzien temu )
Na www.dpreview.com pojawił się pełny test. Na pierwszy rzut oka S3 jest wyraźnie lepszy od S2.
spojrz pare postow wyzej :P:P:P
czy ten sprowadzony ze stanów ma polskie menu?