Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: S3 IS Mam !!!

gadzinka
    Guest

Domyślnie

To w takim razie, człowiek, który mi proponuje wgranie polskiej wersji oprogramowania kantuje mnie w zywe oczy??? Za parę stów.Pytam bo sprzętu jeszcze nie trzymam w rekach i nie moge sprawdzić.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadzinka
    To w takim razie, człowiek, który mi proponuje wgranie polskiej wersji oprogramowania kantuje mnie w zywe oczy??? Za parę stów.Pytam bo sprzętu jeszcze nie trzymam w rekach i nie moge sprawdzić.
    Pewnie kantuje.
    S2 IS ma 21 jezykow menu:
    21 display languages provided (English, German, French, Dutch, Danish, Finnish, Italian, Norwegian, Swedish, Spanish, Simplified/Traditional Chinese, Japanese, Russian, Portuguese, Korean, Greek, Polish, Czech, Hungarian, Turkish)

http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/s2is.html

Niezaleznie gdzie kupiony.

S3 IS ma tych jezykow 23 (niestety nie ma go jeszcze na steves-digicams) rowniez niezaleznie gdzie kupiony - to standardwoy, fabryczny zestaw w kazdym firmware. Pomysl jakie by byly problemy z updejtem firmware gdyby zawartosc menu jezykowych byla rozna w roznych czesciach swiata - kilka wersji firmware za kazdym razemt rzeba by przygotowac i jeszcze myslec za uzytkownikow by na pewno wgrali wlasciwa wersje firmware... niewykonalne - to musi byc staly zestaw na calym swiecie.

Coś już napisał Awatar Eddie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysiek1971
    Jak już wspominałem mój poprzedni aparat to S1, i w porównaniu do niego widzę bardzo dużą różnicę. Jest wiele funcji których nie miał S1. Jest bardzo dużo predefiniowanych ustawień automatycznych: zdjęcia na śniegu, na plaży, w pomieszczeniu, fajerwerki, tzw liście i jeszcze kilka innych, np. wybiera się celownikiem kolor i tylko ten wybrany jest na zdjęciu a inne to odcienie szarości - taka ciekawostka. Ma też dwa tryby makro, jeszcze nie testowałem: makro i super makro. No i w porównaniu z S1 o wiele szybciej łapie ostrość.
    Predefiniowane ustawienia, czyli programy tematyczne w ogromnej ilosci ma rowniez S2, wiec wrzucenie ich do S3 nie jest sensacja. Wieksza by bylo zrezygnowanie z nich To samo z wybieraniem koloru, tez w S2 juz bylo. Jesli w porownaniu z S1 szybciej lapie ostrosc, to podejrzewam, ze jest z tym nie wiele lepiej niz w S2.

Początki nałogu Awatar Fotofil
    Miasto
    3city

Domyślnie

Myślę, że dobrym testem byłoby porównanie szumów matrycy S1 i S3, zrób takie same zdjęcia obydwoma aparatami z takimi samymi ustawieniami ISO. Czekam ze zniecierpliwieniem na efekty, choć rewolucji się nie spodziewam.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów