Pokaż wyniki od 1 do 10 z 207

Wątek: Rf 85/1.2l

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Re: Rf 85/1.2l

Cytat Zamieszczone przez szwayko Zobacz posta
    Ja miałem nadzieję,że FF bez lustra pójdzie w stronę stałek gabarytowo takich jak były w Canon FD.
    Presja na super linię a'la Otus zwyciężyła. No chyba że pojawi się seria, albo linia retro - gorsza optycznie ale rysująca z "duszą" i kompaktową wielkością.
    Pewnie wcześniej czy później coś takiego się pojawi ale póki co widać, że w segmencie FF lepiej się sprzedają zaawansowane sprzęty. To właśnie dlatego Canon wypuszcza najpierw drogie zaawansowane szkła. Dla wielu to jest bez sensu ale jak popatrzeć na słupki sprzedaży to jest to działanie bardzo logiczne. Jest to też bezpośrednia odpowiedź na to co się dzieje u konkurencji - wszak tam też najlepiej się sprzedają puszki FF zaawansowane, a nie najprostsze i najtańsze. I takie szkło jak 85/1.2 może bardzo namieszać na rynku - bardziej niż się niektórym wydaje.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 10-05-2019 o 00:18
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów