Powinienem to dać raczej w dowcipach o fotografi ale dam w nowym wątku, ciekawy dylemat pewnego snoba
http://forum.fotopolis.pl/viewtopic.php?t=1682
Powinienem to dać raczej w dowcipach o fotografi ale dam w nowym wątku, ciekawy dylemat pewnego snoba
http://forum.fotopolis.pl/viewtopic.php?t=1682
Przeczytałem tylko pierwszą stronę - dalej juz mi się nie chciało. Albo jakaś ściema, albo gość powinien iść do jakiegoś specjalisty, który podbuduje jego EGO :-).
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Wyglada mi na typową metodę kija w mrowisko, kolo robi sobie jaja liczac ze kogos wyprowadzi z rownowagi. Standardowe zagranie z forum onetu rodem.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Widac ze kolo sie podklada:smile:
5D + L
albo ma małego ...![]()
czy wy nie macie innych zmartwien, tylko zajmowac sie trollami?... zrobcie sobie jakies updaty w swoich galeriach... a nie rozstrzasac co kto chce kupic i za ile i po co i czy mu potrzebne
O właśnie, trzeba by wogólę się za jakąś galerię zabraćZamieszczone przez Jac
![]()
mysle ze wsrod canonierów tez nie jeden taki sie znajdzie.. taka widac moda nastała i nic na nia nie poradzimy
.. a podzial - nikonowiec czy canonier - co za roznica, najwazniejsza jest przeciez fotografia i tyle
ps. swoja droga to ludzie musza miec niezle kompleksy i/lub spaczona psyche zeby takie kwiatki sadzic w internecie![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 19-05-2006 o 12:45
Czemu od razu podkłada się?
Czy na prawdę nie umiecie sobie wyobrazić człowieka, który chce i może wydać na sprzęt 50kzł nie będąc zawodowym fotografem? Przecież są ludzie, którzy kupują np. autka lepsze od maszyn WRC i nie są rajdowcami. Może koleś zarabia 1kzł/h i co, ma kupować taniego kompakta?
Nie wiem jak dokładnie jest w tej konkretnej sprawie, ale za moją namową znajomy kupił H2D z trzema szkłami, tylko po to, żeby mieć i się nim cieszyć. Cóż, mam i ja z tego korzyść. Mogę czasami "poobcować" z klasą najwyższą.
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
dokladnie, po co z tego robic jakas afereZamieszczone przez JSK