Przy okazji problemów ze swoją puszką sprawdzałem inne sztuki w sklepie. Na 5 sztuk 4 miały BF...
Tak, wszystko było OK
Nie, od nowości miał FF/BF
Przy okazji problemów ze swoją puszką sprawdzałem inne sztuki w sklepie. Na 5 sztuk 4 miały BF...
Ostatnio edytowane przez MMM ; 17-05-2006 o 11:19
Jaki testujący taki AF ;-)Zamieszczone przez MMM
do obrońców wszelkiej maści - żart
kolejna super ankieta... co bedzie nastepne?
Wszyscy w koło narzekają, wygląda to na jakąś epidemię, więc pytam.
To jest tak, że mały procent tych, co ich trafił problem, narzeka głośno (bo to naturalne) - a jednocześnie ogromny procent ludzi z bezproblemowymi puszkami siedzi cicho, bo raczej nie czują potrzeby manifestowania, że kupili coś sprawnie działającego (to tak jakby ktoś wyszedł na ulicę krzyczeć - "Ludzie kupiłem pralkę! I wiecie co? Działa!!!").Zamieszczone przez MMM
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
To prawda że jeśli nie działa, to ma się większą motywację do takich ankiet.Zamieszczone przez bundy
Na forum ciągle ktoś na to narzeka, kupiłem 30-tkę i mam to samo, w sklepie 4 na 5 sztuk też walnięte, na Żytniej mówią że prawie bez przerwy trafiają do nich nowe 30-tki z tym defektem.
Można w końcu zacząć wyciągać z tego jakieś wnioski.
:Zamieszczone przez MMM
Kupic 20tke ablo wejsc na połke wyrzej :smile:
Albo kupić 350D i mieć jednocześnie i FF i BF (bo AF super dokładny raczej nie jest)![]()
Odpada, 350-tkę właśnie sprzedałemZamieszczone przez miklo
Jednym z powodów był kiepski AF :] I jak tu się nie wkurzyć??
Ostatnio edytowane przez MMM ; 17-05-2006 o 12:06
Ankieta i tak nie jest miarodajna bo jesli ktos ma tylko kita to sa małe szanse na stwierdzenie tego defektu dopiero jasna optyka to uwypukla.
Pozdro