Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Oświetlenie stałe

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar grreeg

Domyślnie Odp: Oświetlenie stałe

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Jak cenowo wyrobisz polecam Phottix Nuada R3, kupiłem 3 szt do video i są spoko, w dodatku nie mrugają.
    Cześć, czy możesz coś więcej napisać o tych lampach ? Jak się sprawują ? Może kilka zdjęć jak wyglądają (wiem google i YT pokazują), ale nie ma to jak prawdziwe zdjęcia. Czy rzeczywiście nadają się np. w plener ? Jak Ci się z nimi pracuje ?

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez grreeg Zobacz posta
    Cześć, czy możesz coś więcej napisać o tych lampach ? Jak się sprawują ? Może kilka zdjęć jak wyglądają (wiem google i YT pokazują), ale nie ma to jak prawdziwe zdjęcia. Czy rzeczywiście nadają się np. w plener ? Jak Ci się z nimi pracuje ?
    Świecą, używam z przerwami od około roku. Mamy teraz pomysł na green screen, więc trzeba będzie dokupić dwie sztuki.

Czy sie nadają w plener? Chyba tak, świecą dość mocno i mają adapter na baterie. Niestety posiadam tylko jedną baterię tego typu, która na dodatek jest na stałe w sliderze. Z lampa dostaniesz fajne futerały, więc jest je w czym nosić.

Dopiero zaczyna Awatar grreeg

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Świecą, używam z przerwami od około roku. Mamy teraz pomysł na green screen, więc trzeba będzie dokupić dwie sztuki.

Czy sie nadają w plener? Chyba tak, świecą dość mocno i mają adapter na baterie. Niestety posiadam tylko jedną baterię tego typu, która na dodatek jest na stałe w sliderze. Z lampa dostaniesz fajne futerały, więc jest je w czym nosić.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3e81b13f32.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f0a24eeb78.jpg
    Dzięki za info i fotki.

Uprawnienia umieszczania postów