witam,
ostatnio trafilem dosc zaawansowany watek na temat jaki aparat posiadasz. Moze sonda z wyborem bylaby lepsza i bardziej miarodajna ?
Uzytkownikow jest niemalo wiec moze byc to interesujace doswiadczenie
pozdrawiam
witam,
ostatnio trafilem dosc zaawansowany watek na temat jaki aparat posiadasz. Moze sonda z wyborem bylaby lepsza i bardziej miarodajna ?
Uzytkownikow jest niemalo wiec moze byc to interesujace doswiadczenie
pozdrawiam
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
A co taka ankieta bedzie miala na celu?Podejrzewam, ze zabraknie opcji gdy bedziesz chcial wymienic wszystkie lustrzanki cyfrowe canona a co dopiero kompakty, analogi i sprzet innych marek.
moze zawezic do dSLR.
A do do celu to chyba ciekawosc, zreszta chyba nie tylko ja jestem ciekawy jak popatrzysz na http://canon-board.info/showthread.php?t=2 to odpowiedz sie sama nasunie![]()
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
byla jakis czas temu taka sonda... chyba drozdi zakladal (pewny nie jestem)
Hazan jest jako pierwszy w tym poście:Zamieszczone przez Jac
http://canon-board.info/showthread.php?t=2
pozdrawiam, Arek
była była, a że sondy mogą mieć do 10 odpowiedzi mija się z celem bo dSLR jest kapkę wiecej. tamta miała chyba 9 modeli i ostatnia odpowiedź inne..
Ja tez bylem ciekawy i ... zobacz co pisali ludzie.
Jakie masz BODY?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
historia lubi sie powtarzac
mozna skreslic EOS-1D Mark II bo ma 0 userow![]()
A moze to zrobic seriami?
300D/350D, 10D/20D, 1D/1DmkII, 1Ds/1DsmkII, 5D (samotnie narazie)...
Wtedy zostanie nawet miejsce na "analog"![]()
...
Kuchatek: i malpiatki ale w takich parach 3x0 userzy zdominuja towarzycho![]()