Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Canon numerem jeden

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Canon numerem jeden

I właśnie dlatego nic nie muszą, a co wypuszczą i tak sprzedadzą.

Na moje oko, Sony zrezygnuje z działu foto, kończą się pomysły a konkurencja goni.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Na moje oko, Sony zrezygnuje z działu foto, kończą się pomysły a konkurencja goni.
    I wbrew pozorom jest to scenariusz całkiem możliwy i spójny z filozofią Sony. Bo biznes dla nich z tego żaden, a ogryzki ich nie interesują. Więc albo doprowadzą w końcu do łyknięcia Nikona, albo z biegiem czasu wygaszą projekt foto.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    I właśnie dlatego nic nie muszą, a co wypuszczą i tak sprzedadzą.
    To chyba nie tak proste. Ogólnie Canon nigdy nie był skłonny do fajerwerków. Oni wychodzą z założenia że pośpiech we wprowadzaniu nowości nic nie daje. Krótko mówiąc to że się w czymś jest najlepszym lub pierwszym z biznesowego punktu widzenia w tej branży jest bez większego znaczenia.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To chyba nie tak proste. Ogólnie Canon nigdy nie był skłonny do fajerwerków. Oni wychodzą z założenia że pośpiech we wprowadzaniu nowości nic nie daje. Krótko mówiąc to że się w czymś jest najlepszym lub pierwszym z biznesowego punktu widzenia w tej branży jest bez większego znaczenia.
    Wręcz często rezygnuje się z top specki ze względu na sprawdzone rozwiązania.

Uprawnienia umieszczania postów