Pokaż wyniki od 1 do 10 z 106

Wątek: EOS R vs A7R III (osobiste spostrzeżenia)

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: EOS R vs A7R III (osobiste spostrzeżenia)

EOS R to stosunkowo nowy aparat. To Adobe dziś decyduje czy zdjęcia będą zielone czy nie. Nie sądzę by była wielka różnica między matrycą 5D mark IV a EOS R.
    EOS R | RF 24-105

Cytat Zamieszczone przez Photointo Zobacz posta
    EOS R to stosunkowo nowy aparat. To Adobe dziś decyduje czy zdjęcia będą zielone czy nie. Nie sądzę by była wielka różnica między matrycą 5D mark IV a EOS R.
    Wszystkim, którym podoba się obecny profil kolorów od adobe dla eRki proponuję by z ciekawości zainstalowali c1. Podejrzewam, że mogą się mocno zdziwić.
    3xEos R | 16-35L 2.8 III | 16-35L 4 IS | 24 1.4 art |35L 1.4 II | 50 1.4 art | 50 2.5 MACRO | 85L 1.4 IS | 85 1.4 art | 135 1.8 art | 70-200L 2.8 IS II | 70-300L 4-5.6 | 6x430ex rt III |

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez technik8pl Zobacz posta
    Wszystkim, którym podoba się obecny profil kolorów od adobe dla eRki proponuję by z ciekawości zainstalowali c1. Podejrzewam, że mogą się mocno zdziwić.
    Ja przeszedłem na C1 właśnie z tego powodu. Tylko, że to było koło wersji 4 a teraz jest 12 Nie krytykuję LR, ale osobiście łatwiej uzyskuję to co chcę z Capture One. Polecam wszystkim to co Ty - chociaż spróbować z produktem od phaseone.

Co do kolorów i profili z LR - zawsze możesz ukręcić swój z colorcheckerem.
    Miłego dnia
    moja www

Uprawnienia umieszczania postów