Pokaż wyniki od 1 do 10 z 147

Wątek: Canon RF 70-200 mm f/2.8 L IS USM

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon RF 70-200 mm f/2.8 L IS USM

Ja póki co mam jedną uwagę negatywną - dla wielu to będzie szczegół, ale jednak - chodzi o osłonę przeciwsłoneczną, de facto tą samą, która jest w RF 100-500. Farba / tworzywo, którymi są pokryte jest mega delikatne i w zasadzie nie minął miesiąc a już mam lekko porysowaną tę osłonę. RF 100-500 mam dłużej, ale tam jest to samo. W zasadzie do samego wkładania do plecaka / torby.

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Canon RF 70-200 mm f/2.8 L IS USM

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Ja póki co mam jedną uwagę negatywną - dla wielu to będzie szczegół, ale jednak - chodzi o osłonę przeciwsłoneczną, de facto tą samą, która jest w RF 100-500. Farba / tworzywo, którymi są pokryte jest mega delikatne i w zasadzie nie minął miesiąc a już mam lekko porysowaną tę osłonę. RF 100-500 mam dłużej, ale tam jest to samo. W zasadzie do samego wkładania do plecaka / torby.
    Pewnie tu jest o porysowanie łatwiej, bo na białym lepiej widać wszelkie uszkodzenia. Ja mam moje 100-400 mk2 od 2016 roku. Szkło wygląda i działa jak nowe, ale na osłonie przeciwsłonecznej są wyraźne obtarcie i sama osłona wygląda na taką po lekkich przejściach. A na samym obiektywie naprawdę ciężko doszukać się jakichkolwiek śladów użytkowania. Osłony chyba zawsze łatwo łapały uszkodzenia.
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Uprawnienia umieszczania postów