Pokaż wyniki od 1 do 10 z 187

Wątek: pierwsza cyfrowa lustrzanka po analogowych - co wybrac?

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: pierwsza cyfrowa lustrzanka po analogowych - co wybrac?

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja odniosłem się do Twoich konkretnych zaleceń, że trzeba kupić coś z A6xxx jak się foci krajobraz. Cofnij się kilkanaście postów wstecz i zobacz co napisałeś, zamiast dalej pisać...

BTW: nie pomyślałeś że użytkownicy Canona nie zaglądają tu min. właśnie dlatego, że strach o cokolwiek pytać czy pisać bo zaraz się zlecą trolle udowadniając, że zrobił głupotę kupując Canona i uświadamiając jak to natychmiast powinien zmienić system.

Jacek_Z - to nie jest forum wielosystemowe tylko forum Canona.
    1. Kurcze, czytac nalezy dokładnie i ze zrozumieniem. Bo czytanie po łebkach powoduje, że polemizuje się zakłądając, że ten drugi cos myśli.
    Nie napisałem, że trzeba kupić A6xxx jak się foci krajobraz. Cofnij się i zobacz co napisałem. Mozna kupić A6xxx, to dobry wybór. Gdy się okazało, że ktos nie chce bezlustra napisałem o D5xxx czy o Pentaxie o który założyciel watku pytał.

2. Może użytkownich róznych aparatów mało tu piszą, bo nie odpowiada im sposób dyskusji. Nie o Canona chodzi, a o kłótnie w działach systemowych.

3. To, że to forum Canona jest stosunkowo mało istotne, gdy się rozważa cechy różnych aparatów. Byłoby nieuczciwe doradzanie zawsze Canona, gdy inny aparat z systemu X czy Y ma cechy bardziej odpowiadające zadającemu pytanie.

Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
    .. Ale zaraz pojawi się ktoś, kto znowu zacznie wojnę, że Sony lepszy DR ma. No jaki sens ma to forum/dokąd zmierza? Może zminicie nazwę forum z Canona na aparaty board i będzie git. .
    W czym problem? Wojny o DR sie nie zacznie, jesli się nie będzie tego podważało. Przejść nad ty do porządku dziennego, olac to. Jest tak - to jest. Do prowadzenia wojny potrzeba dwóch stron. "Problemem" są ci co piszą o DR Sony (niekoniecznie - skoro ktoś szuka czegoś gdzie duży DR sie przyda), a co z tymi, co sie z tym kłócą popierając Canona? W efekcie to wojna fanboyów Canona. Sonoboye staną sie tu niezauważalni, gdy się nie będzie polemizowało z nimi w kwestii, w której oni mają rację. Przejdźcie nad tym do porządku dziennego. Kwestionując to co piszą o DR stajecie na straconej pozycji, domagając sie administracyjnego ukrócenia fanboyów. Problemem jest sytuacja gdy sie scierają fanboye dwóch marek.
    Zauważcie, że sporo z tych fanboyów miało Canony i nie jest nieżyczliwych marce. To wy robicie sobie z nich wrogów.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 25-03-2019 o 14:19
    Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Uprawnienia umieszczania postów